Adres
D'Haemers Nathan, Evergem

D'Haemers Nathan
Molenhoek 63
Evergem
Oost-Vlaanderen

www.dhaemersenzoon.be

Trefwoorden: Voegwerken voor nieuwbouw, Renovatieprojecten, Voegen waterdicht maken, Voegen schoonmaken, Dak ontmossen, Dakschilder

Rubrieken: Voegwerken, Gevelreiniging, Gevelrenovatie, Gevelwerken

Overige rubrieken:
D'Haemers Nathan, Evergem

Voor gevel renovatie, reiniging en voegwerk voor bestaande bouw en nieuwbouw

Heeft u nood aan een professioneel bedrijf voor het reinigen of renoveren van uw gevels? Neem meteen contact op met D'Haemers Nathan in Evergem, Oost-Vlaanderen. Ze zijn gespecialiseerd in voegwerken en gevel renovatie. Het gaat om vakkundig voegwerk voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Uw muren na de ruwbouw laten voegen is een taak die perfect is voor de vakmannen van D’Haemers Nathan. Neem voor uw bouw- of renovatieproject tijdig contact op voor een efficiënte planning. U wenst zekerheid over de goede voortgang van de bouw en dat krijgt u door in zee te gaan met D'Haemers Nathan.

 D'Haemers Nathan, Evergem

Vakmanschap levert duurzaam resultaat op

Op het vakmanschap van D’Haemers Nathan kunt u vertrouwen. Dankzij hun kunde en ervaring bent u gegarandeerd zeker van een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

  • Voegwerken voor bestaande bouw
  • Gevelreiniging en -onderhoud
  • Voegwerken voor nieuwbouw
  • Voegsel uittesten in overleg met klant

Gevel is de blikvanger van woning en bedrijfspand

De gevel is de blikvanger van uw woning of bedrijfspand. Het geeft niet alleen de eerste indruk aan voorbijgangers of bezoekers, maar biedt ook bescherming tegen weer en wind. Maar alleen als het voegwerk van hoge kwaliteit is. Samen speuren ze bij D’Haemers Nathan naar het voegsel dat het best bij uw pand past. Dankzij het grote aanbod aan kleurpigmenten is dat geen enkel probleem. Eerst voegen ze een klein stukje muur met één of meerdere voegsels. Zo kunt u zien wat u wel of niet bevalt. Zodra u uw keuze gemaakt hebt, voegen ze er alle muren van uw pand mee.

Familiebedrijf werkt met veel klantservice

D’Haemers Nathan is een familiebedrijf dat al een 25 jaar bestaat. Zelf zeggen ze over hun vakgebied: “Wat ons drijft is de liefde voor het vak en natuurlijk de tevredenheid van onze klanten. De look van uw woning staat of valt met het voegwerk. Want alleen als dát goed zit, komt uw pand helemaal tot zijn recht. Daarom gaan we niet over één nacht ijs. Bij ons bent u geen nummer, maar een partner waarvoor we ons uiterste best doen. Of het nu een rijhuis, villa, winkel of horecazaak is, de gevel ervan is bij D’Haemers Nathan in goede handen.”

Contacteer D'Haemers Nathan, gevestigd aan de Molenhoek 63 in Evergem, Oost-Vlaanderen voor een afspraak of een gratis offerte.

D'Haemers Nathan, Evergem

Offerte aanvraag / Contact opnemen