Adres
Specialist in waterdichtingen - Seamless-Solutions, Merchtem

Seamless-Solutions
Koeweidestraat 50/E
Merchtem
Vlaams-Brabant

www.seamless-solutions.com

Trefwoorden: Vloeibaar dichtingen, Renoveren platte daken, Snelle reparaties, Reparatiedienst 7/24, Specialist in waterdichtingen, Roestbehandeling, Coating voor terrassen en balkon, Waterdichtingen tunnel, Waterdichtingen daken, Waterdichtingen vijvers en zwembaden

Rubrieken: Renovatiewerken, Constructiebedrijven, Waterdichtingswerken

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Seamless-Solutions, Merchtem

De specialist in waterdichtingen vindt u bij Seamless-Solutions in Merchtem Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar de specialist in waterdichtingen en waterproofing? Dan is Seamless-Solutions in Merchtem het enige juiste adres voor u. Specialist in vloeibaar dichtingen en renoveren platte daken, met snelle reparaties en een reparatiedienst 7/24. Er zijn in heel België weinig vergelijkbare bedrijven te vinden met deze expertise. De specialist in waterdichtingen, roestbehandeling, coating voor terrassen en balkon, waterdichtingen tunnel, waterdichtingen daken en waterdichtingen vijvers en zwembaden op het allerhoogste niveau. Heeft u een project of bent u aannemer en heeft expertise in waterdichtingen nodig? Neem dan meteen contact op met Seamless-Solutions, zij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Specialist in waterdichtingen - Seamless-Solutions, Merchtem

De specialist in waterdichtingen uit Merchtem

Seamless-Solutions staat bekend om de perfecte seamless waterproofing. Deze onderneming biedt u naast zijn activiteiten in daken en vloeren nog tal van andere mogelijkheden aan op het gebied van naadloze waterdichtingssystemen en coatings. Details, trappen, opstanden, putten en dergelijk vormen geen probleem door het gebruik van een vloeibaar waterdichtingssysteem. Heeft u een project in fundering en kelderdichting, zwembaden, zwem- en visvijvers, zoekt u (transparante) coating voor terras en balkon, voor douches en douchewanden, voor trappen, watertanks of opslagtanks (inclusief zout, zuur, chemicaliën)? Twijfel dan niet en neem direct contact op en laat deze vakexperts u het beste resultaat mogelijk geven. Moet het waterdicht? Denk dan meteen aan Seamless-Solutions.

Seamless-Solutions staat voor een naadloze dichting voor uw daken en meer

Seamless-Solutions plaatst vloeibare waterdichtingssystemen op alle soorten platte (groen)daken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten op de particuliere en industriële markt. Zij onderscheiden zich door het gebruik van een naadloos ondoordringbaar membraan waardoor waterinfiltratie wordt vermeden. En zij bieden gecertificeerde producten aan voor elke soort ondergrond. De dakafdichting (topcoat) zorgt voor een levensduur van minimum 20 jaar. Naast daken ook voor terrassen, balkons en meer. Alles wat waterdicht moet, is een van de activiteiten van deze dichtingsexpert. Neem een kijkje naar de realisaties van projecten, u wenst toch ook zo een goede en mooie afwerking van uw project?

Alle waterdichte services op een rij voor de regio Vlaams-Brabant

Wij nodigen u uit contact op te nemen voor meer informatie of het maken van een afspraak met Seamless-Solutions. Deze experts komen graag ter plaatse om u van het beste advies te voorzien en een vrijblijvende offerte te maken. U kunt terecht voor de volgende services in waterdichtingen en (nood) reparaties van:

  • Vloeibaar dichtingen
  • Renoveren platte daken
  • Snelle reparaties
  • Reparatiedienst 7/24
  • Specialist in waterdichtingen
  • Roestbehandeling
  • Coating voor terrassen en balkon
  • Waterdichtingen tunnel
  • Waterdichtingen daken
  • Waterdichtingen vijvers en zwembaden

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Specialist in waterdichtingen - Seamless-Solutions, Merchtem

Offerte aanvraag / Contact opnemen