Adres
Luchtverversing in huis - Elektro Mava, Heist-op-den-berg

Elektro Mava
Lierse Steenweg 272
Heist-op-den-berg
Antwerpen

www.elektromava.be/

Trefwoorden: Verlichting, Warmtepompen, Zonnepanelen, Domotica, Luchtverversing in huis, Vochtregeling in huis

Rubrieken: Airconditioning, Elektriciteitswerken, Elektriciens

Openingstijden
Ma 09:00 - 17:00
Di 09:00 - 17:00
Wo 09:00 - 17:00
Do 09:00 - 17:00
Vr 09:00 - 17:00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Elektro Mava, Heist-op-den-berg

Elektro Mava uit Heist-op-den-berg voor al uw elektriciteitswerken en luchtverversing in huis

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw elektriciteitswerken? Dan kan Elektro Mava u verder helpen. Dit jonge en dynamische bedrijf heeft al meer dan 9 jaar ervaring op zak, en staat u graag bij met vernieuwde ideeën en inzichten. Voor een prettige sfeer in huis voorzien zij u graag van verlichting op maat: precies passend bij uw wensen en woonbehoeften. Ook door middel van moderne technieken, zoals domotica, zorgt het bedrijf voor een optimale woonervaring. Zo kunt u uw woning automatiseren en uw wooncomfort vergroten. Ook voor de installatie van de luchtverversing in huis en vochtregeling in huis, bent u bij hen aan het juiste adres. Wanneer u aan het verduurzamen bent, kan Elektro Mava u ook goed verder helpen, bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van warmtepompen. Het enthousiaste team met passie voor elektronica voorziet u graag van meer informatie.  

Luchtverversing in huis - Elektro Mava, Heist-op-den-berg

Domotica

Elektro Mava helpt u graag met verschillende vormen van domotica. Dit is een overkoepelende term voor technologische toepassingen die uw huis automatiseren. Door gebruik te maken van domotica kunt u alles met één schakelaar, afstandsbediening of smartphone bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld het systeem afstellen op dag en nacht: zo gaan de zonneschermen bij zonnig weer omhoog en de lampen aan als het donker wordt. Elektro Mava plaatst een computer met touchscreen waarop u gemakkelijk het bedieningspaneel kunt aanpassen naar uw wensen. Naast verlichting, kan domotica ook beveiliging voor uw huis bieden. Schroom niet om meer informatie over de mogelijkheden in te winnen. 

Verlichting

De vraag naar een geheel lichtplan wordt alsmaar groter. Zo wordt er in ieder hoekje van elke kamer verlichting geplaatst, dat ook weer te bedienen is via domotica. Het team van Elektro Mava helpt u graag verder met hun verlichtingskennis. Bij het opstellen van een lichtplan kijken ze eerst naar uw wensen en budget. Vanuit daar begeleidt het team u door het ruime assortiment en bepalen ze welk lichtplan het beste bij uw woning en gedrag past. Ook helpen zij u met elektriciteitswerken in:

  • Nieuwbouw
  • Appartement
  • Winkel

Luchtverversing in huis

Woningventilatie houdt uw binnenlucht gezond, doordat zuurstof wordt aangevoerd die kan gaan circuleren in uw woning. Daarnaast zorgt goede ventilatie er ook voor dat vervuilde lucht wordt afgevoerd. Hinderlijke geuren en/of schadelijke stoffen die in uw woning voorkomen verlaten dan het huis. Het is dus erg belangrijk dat uw woningventilatie in goede conditie blijft. Bij Elektro Mava kunt u kiezen uit een gecontroleerde mechanische afvoer en een volledige mechanische ventilatie. Deze wordt volledig gecontroleerd en aangepast aan uw behoeften en wensen. Het team adviseert u natuurlijk ook bij het maken van deze keuze. Binnen de kortste keren ervaart u de voordelen van uitstekende luchtkwaliteit. 

Wilt u meer informatie over het bedrijf? Of over de diensten? Bekijk dan eens de website. Ook kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen. Het bevlogen team helpt u graag verder! 

Luchtverversing in huis - Elektro Mava, Heist-op-den-berg

Offerte aanvraag / Contact opnemen