Adres

PM Services
Sint-Lutgardisstraat 29
Merksem
Antwerpen


Trefwoorden: Verlichting, LED verlichting, Kleine herstellingen, Loodgieterij, Automatisatie van poorten, Diamantboringen, Parlofonie, Elektriciteitswerken, Plaatsing van rookmelders

Rubrieken: Electriciën, Electriciteitwerken, Elekriciens, Electriciteit, Algemene Elektriciteitswerken

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
PM Services, Merksem

PM Services in Merksem, voor al uw elektriciteitswerken van herstellingen tot automatisatie en parlofonie

Heeft u nood aan een professional op het gebied van elektriciteitswerken? Aarzel niet en bel PM Services in Merksem. U kunt bij deze deskundige elektricien terecht voor al uw zaken op het gebied van verlichting, LED verlichting, kleine herstellingen aan uw elektra en bijvoorbeeld het plaatsen van rookmelders. Ook voor het plaatsen van inbouwspots, verzorgt PM Services nauwkeurig uw diamantboringen op maat. Voor het verhogen van uw veiligheid bestaat de mogelijkheid om parlofonie te installeren en de automatisatie van poorten te realiseren. Daarnaast functioneert PM Services als allround loodgieterij. Kortom, voor een allround vakman, gaat u naar PM Services.

Elektriciteitswerken op maat

Bij PM Services verzorgen wij al uw elektriciteitswerken in de breedste zin van het woord. Voorafgaand aan elke opdracht bespreken wij uw wensen uitvoerig met u door. Uiteraard voorzien wij u hierbij van een passend advies. Wij werken efficiënt en met oog voor detail, waarbij wij altijd gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo bent u gegarandeerd van een duurzaam resultaat, waar u nog jarenlang plezier aan beleeft. Voorafgaand aan uw opdracht ontvangt u een heldere, vrijblijvende, offerte, passend bij uw budget. Hierdoor komt u bij ons niet voor verrassingen te staan.

Voordelen van inbouwspots

Wordt het tijd uw verlichting aan te passen? Dan adviseren wij zeker eens om led inbouwspots te overwegen. Een ledlamp gaat gemiddeld wel tot zo’n 25 jaar mee. Bovendien is een ledlamp 95% energiezuiniger dan een gloeilamp. Dat scheelt u niet alleen in uw energierekening, maar is ook veel beter voor het milieu. Led inbouwspots zijn voor elke ruimte en situatie in huis toepasbaar. Van waterdichte led lampen voor de badkamer, kantelbare led spots om een schilderij te accentueren tot dimbare led lampen voor sfeerverlichting in uw woonkamer. Wij bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden met u door.

Ook voor herstellingen

Springen de stoppen in de meterkast door wanneer u een kop koffie zet terwijl de wasmachine draait? Of valt de verlichting uit bij het activeren van de magnetron? Dan heeft u kans op kortsluiting. Geef ons een belletje en wij komen direct ter plaatse om de oorzaak op te sporen en het probleem voor u op te lossen. Wij bieden al onze klanten o.a. de volgende diensten:

  • Verlichting
  • LED verlichting
  • Kleine herstellingen
  • Loodgieterij
  • Automatisatie van poorten
  • Diamantboringen
  • Parlofonie
  • Elektriciteitswerken
  • Plaatsing van rookmelders

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen