Adres
Klussen Reclame, Sint-Truiden

Klussen Reclame
Grevensmolenweg 83
Sint-Truiden
Limburg

www.klussen-reclame.be

Trefwoorden: Verbouwingswerken, Spandoek bedrukken, Reclame bedrukken, Opruiming, Isolatiewerken, Maatmeubels, Herstellingswerken, Herstellingen aan huis

Rubrieken: Klussenbedrijven, Karweien, Karweiwerken, Klusjesman

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Klussen Reclame, Sint-Truiden

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw kluswerken in Sint-Truiden? Bart Buntinx van Klussen Reclame is ervaren in herstellingswerken en dé oplossing voor u! Hij richt zolders in, voert isolatiewerken uit, legt laminaat en houten vloeren en plaats plafonds.

ReclameReclame materiaal ontwerpen bij Klussen Reclame in Sint-Truiden

Wilt u reclame maken maar weet u niet goed waarmee? Geen probleem, Bart kan uw reclame op de meest uiteenlopende dragers laten bedrukken. Uw boodschap, slogan en logo zullen mooi uitkomen op:

  • Textiel
  • Accessoires
  • Reclameborden van hout, plastic en metaal
  • Stickers
  • Spandoeken

Heeft u hulp nodig bij het maken of ontwerpen van uw reclamebord of sticker? Bart helpt u bij het maken van een ontwerp en huisstijl. Uw wensen worden verwerkt tot een uiteindelijk product!

Opruiming

Heeft u een ruimte die aan vervanging toe is maar de spullen moeten nog worden weggehaald? Huur Bart Buntinx in voor het leeghalen van uw ruimte. Na het leeghalen van uw ruimte kunt u hem ook gelijk inschakelen voor de kluswerken en isolatiewerken.

Isolatie

Er gaat geen week voorbij zonder dat u hoort dat de energiekosten hoger worden. Doe daarom een nuttige investering en ga voor correcte isolatiewerken bij Bart Buntinx. De isolatiewerken worden uitgevoerd op zolders, daken, muren en gevels. Zo kan er geen warmte meer ontsnappen! Ook een optie is om het plafond te verlagen, zo wordt de ruimte minder groot om te verwarmen en dat scheelt weer in uw portemonnee.

MeubelsMeubels ontwerpen bij Klussen Reclame in Sint-Truiden

Wenst u een nieuw interieur of bent u uitgekeken op uw meubilair? Schuif uw meubels niet aan de kant maar schenk ze een nieuw begin. Bart Buntinx geeft uw meubels een tweede leven zodat ze in uw nieuwe interieur passen. Bent u toch toe aan nieuwe meubels of bent u verhuisd maar kan uw meubels niet verplaatsen? Bart haalt uw ruimte leeg en ontwerpt ook nog nieuwe meubels op maat voor uw beschikbare ruimte!

Herstellingswerken

De kleinste klusjes worden altijd maar uitgesteld omdat er geen tijd voor is. Hier is Bart Buntinx om die werken voor u op te knappen. Denk hierbij aan:

  • Gevel reinigen
  • Klinkers reinigen
  • Lekkende kranen in keuken of badkamer repareren
  • Loszittende tegels bijwerken
  • Kapotte lampen vervangen

Meer informatie over Bart Buntinx of over zijn diensten? Neem gerust een kijkje op de website. Ook kun je Bart altijd telefonisch bereiken voor uw vragen!

Ontwerp en huisstijl bij Klussen Reclame in Sint-Tuiden

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen