Adres
Tuinadvies - Tuinen De Wilde, Dendermonde

Tuinen De Wilde
Schuiteplasstraat 12
Dendermonde
Oost-Vlaanderen

www.tuinendewilde.be

Trefwoorden: Vellen van bomen, Aanleg van gazon, Aanleg van grasmatten, Aanleggen van kunstgras, Snoeien van fruitbomen, Verticuteren, Scheren van heester en hagen, Tuinadvies

Rubrieken: Grondwerken, Tuinaanleg en tuinonderhoud, Rioleringswerken

Openingstijden
Ma 07:00 - 20:00
Di 07:00 - 20:00
Wo 07:00 - 20:00
Do 07:00 - 20:00
Vr 07:00 - 20:00
Za 07:00 - 20:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Tuinen De Wilde, Dendermonde

Tuinen de Wilde in Dendermonde, voor een tuinadvies op maat, gazon aanleg, snoeien en vellen van bomen

Heeft u altijd al uw droomtuin willen realiseren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Nodig Tuinen de Wilde uit Dendermonde bij u uit en realiseer uw tuin zoals u dit wenst. Bij Tuinen de Wilde kunt u terecht voor tuinadvies, tuinonderhoud en de aanleg van tuinen. Bovendien kunt u de groenspecialisten inhuren voor bijvoorbeeld het vellen van bomen en het deskundig snoeien van fruitbomen, de aanleg van gazon, aanleg van grasmatten en het aanleggen van kunstgras. Ook het verticuteren van uw gazon of het scheren van heester en hagen behoort tot het brede dienstenpakket.

Tuinadvies - Tuinen De Wilde, Dendermonde

Tuinadvies, aanleg en tuinonderhoud

Of u nu enkele bloemperkjes wenst aan te leggen, of u tuin wilt laten omtoveren tot een mediterraans zwemparadijs. Bij Tuinen de Wilde maakt zaakvoerder Tim, samen met zijn team groenspecialisten, uw tuindromen waar. Vanaf het advies tot de aanleg en het onderhoud, over alles wordt samen met u nagedacht en goed overlegd, voordat uw tuinontwerp compleet van A tot Z wordt uitgevoerd. Wilt u juist een grote biodiversiteit of liever een onderhoudsvrije tuin? En heeft u al nagedacht over de stijl en functionaliteit? Dankzij onze jarenlange ervaring, helpen we u op deskundige wijze tijdens de realisatie van het gehele tuinproject.

Persoonlijk tuinonderhoud op maat

Heeft u zaken in uw tuin die hoognodig eens moeten gebeuren, maar ontbreekt het aan groene vingers of tijd? Bel ons gewoon eventjes op om uw tuinklus te bespreken, dan zorgen wij er voor dat alles snel weer in orde komt. Of het nu een eenmalige klus betreft, of een onderhoudscontract; bij Tuinen de Wilde helpen wij u graag. Ons dienstenpakket beperkt zich niet enkel tot snoeien, vellen, aanplanten en verzorgen. Wij komen ook uw vijver en zwembad onderhouden, uw tuin opruimen en bijvoorbeeld zomer- of winterklaar maken. Kijk eens op onze website naar de realisaties en diverse mogelijkheden.

Voor een allround tuinbedrijf

Bij Tuinen de Wilde staat u, als klant, voorop. Wij zijn helder en snel in onze communicatie en zorgen ervoor dat onze offerte overeenkomt met het door u opgegeven budget. Of het nu een compleet nieuw aan te leggen tuin betreft, of het herstellen van uw tuinafsluiting, u kunt ons overal voor uitnodigen. Wij bieden o.a. de volgende diensten:

  • Vellen van bomen
  • Aanleg van gazon
  • Aanleg van grasmatten
  • Aanleggen van kunstgras
  • Snoeien van fruitbomen
  • Verticuteren
  • Scheren van heester en hagen
  • Tuinadvies

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en onze offertes zijn gratis en vrijblijvend.

Tuinadvies - Tuinen De Wilde, Dendermonde

Offerte aanvraag / Contact opnemen