Regionaal zoeken
Adres
Logo
Troch Thuiszorg
Piet Nutenlaan 13
Temse
Oost-Vlaanderen
Vind ons op:
Facebook Google+
Trefwoorden: Thuisverpleging, Thuisverpleging aan huis, Thuisverpleegster, Palliatieve opvolging, Postoperatieve zorgen, Wondverzorging, HygiŽnische zorgen, Inspuitingen, Chemo
Locatie van Troch Thuiszorg in Temse
Overige rubrieken:
Troch Thuiszorg, Temse

Troch Thuiszorg, Temse

U kunt bij Troch Thuiszorg terecht voor het opzetten en uitvoeren van wondzorg en verpleegkundige thuiszorg op maat, maar ook voor het thuis toedienen van medicatie en het afnemen van bloed en allerhande hygiŽnische hulpverlening voor ouderen of hulpbehoevenden.

Bent u een diabetespatiŽnt? Ook dan bent u bij Troch Thuiszorg aan het juiste adres en dit 24/24 en 7/7. Bovendien hechten zij veel waarde aan een persoonlijk contact met verpleegkundigen, artsen en onderzoekers. Op die manier werkt u namelijk altijd samen met een voor u bekend gezicht.

Diensten

Troch Thuiszorg verleent de volgende diensten:


Wilt u meer informatie of een afspraak, neem dan gerust contact op met Troch Thuiszorg. Zij verlenen hun diensten tevens in Antwerpen, Sint-Niklaas en Klein Brabant.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.