Regionaal zoeken
Adres
Logo
Tydgat B
Kaleutestraat 28
Wijtschate (Heuvelland)
West-Vlaanderen
Trefwoorden: Thuisverpleging, Insulinetherapie, Port-a-cath, Palliatieve zorg, HygiŽnische zorg, Stomazorg, Sondevoeding, Toiletzorgen
Locatie van Tydgat B in Wijtschate (Heuvelland)
Overige rubrieken:
Tydgat B, Wijtschate (Heuvelland)

Bart Tydgat, Wijtschate

Professionele zorg thuis

Zorg in uw vertrouwde omgeving
Wilt u uw ouders langer thuis laten wonen? Hebt u medische zorg nodig na een operatie? Of laat u inspuitingen liever aan iemand anders over? Bart Tydgat en zijn verpleegkundige team geven professionele zorg in een warme thuisomgeving, zowel aan kinderen als volwassenen. Zij werken nauw samen met uw huisarts en andere zorgverleners. Thuisverpleging is gratis. Vraag ernaar bij uw mutualiteit.

Van hygiŽnische tot palliatieve zorg
De acht verpleegkundigen van Bart Tydgat komen bij u langs voor:

  • stomazorg
  • inspuitingen
  • sondevoeding
  • palliatieve zorg
  • hygiŽnische zorg
  • spoeling van poortkatheters
  • wondzorg, zoals brandwonden, operatieve wonden en chronische wonden


Iedere zorgverlener beschikt over zijn eigen specialiteit. Om u de beste verzorging te blijven garanderen, scholen Bart Tydgat en zijn team zich voortdurend bij.

De klok rond
Omdat zij werken in team, gaan ze voluit voor flexibiliteit en continuÔteit. U kan dan ook dag en nacht op hen rekenen, het hele jaar door. Ook in het weekend en op feestdagen. Om een snelle dienstverlening te garanderen, zijn zij niet in heel Vlaanderen actief, maar alleen in Groot-Ieper, Heuvelland en Komen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.