Adres
Deneire Marc NV, Diksmuide

Deneire Marc NV
Kleine Dries 29A
Diksmuide
West-Vlaanderen

www.deneire.be

Trefwoorden: Opritten, Terrassen, Vijvers, Graafwerken, Regenputten, Septische putten, Nivelleringswerken, Kraken funderingspalen

Rubrieken: Grondwerken, Afbraakwerken, Containers - stort en afval

Overige rubrieken:
Deneire Marc NV, Diksmuide

Deneire Marc NV, Diksmuide

Bent u op zoek naar een bedrijf in Diksmuide of omgeving voor afbraakwerken, grondwerken, transport, grondstoffen of containers? Neem dan contact op met Deneire. Wij zetten de wensen van onze klanten centraal. U kunt op aan van onze vakkundige medewerkers die beschikken over ruime ervaring en alleen werken met de beste materialen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers telkens worden bijgeschoold zodat wij een toonaangevend en succesvol bedrijf blijven. Deneire zorgt er al 40 jaar voor dat verschillende werkzaamheden voor diverse klanten goed worden uitgevoerd.

Handel in grondstoffen

Onze diensten

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • GrondwerkenAfbraakwerken: wij hebben onze eigen vervoer- en containerdienst en beschikken over de nodige materialen zodat we snel aan de slag kunnen en alles ook opgeruimd achterlaten.
  • Grondwerken: zowel voor algemene grondwerken, omgevingswerken, waterwerken en nivelleringswerken staan wij tot uw dienst.
  • Containers: wij plaatsen containers van 8 tot en met 30 kubieke meter voor uw sloopafval.
  • Handel: u kunt bij ons terecht voor verschillende grondstoffen.
  • Strooidienst: om de winter door te komen, beschikt Deneire over een eigen strooidienst.
Met ons uitgebreide machinepark en onze vakkundige medewerkers brengen wij uw opdracht altijd tot een goed eind waarmee u voor de volle 100 procent tevreden bent. Bekijk onze foto's op de website voor een impressie.
 
Graafwerken

Grondwerken, Containers - stort en afval, Afbraakwerken, Opritten, Terrassen, Vijvers, Graafwerken, Regenputten, Septische putten, Nivelleringswerken en Kraken funderingspalen in Diksmuide, West-Vlaanderen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen