Adres
De Vos Yves Pleisterwerken, Wetteren

De Vos Yves Pleisterwerken
Spoorweglaan 113
Wetteren
Oost-Vlaanderen

www.pleisterwerkendevos.be

Trefwoorden: Stucwerken, Binnenbepleistering, Plamuren van gyprocmuren en -plafonds, Gyprocwerken, Plafoneerders, Stukadoor

Rubrieken: Stukadoorsbedrijven, Pleisterwerken

Overige rubrieken:
De Vos Yves Pleisterwerken, Wetteren

De Vos Yves Pleisterwerken in Wetteren, een stukadoorsbedrijf voor al uw pleisterwerken

De Vos Yves Pleisterwerken in Wetteren is gespecialiseerd in buiten- en binnenbepleistering voor uw renovatie- en nieuwbouwprojecten. Met de stucwerken van de vakkundige stukadoor bent u verzekerd van strakke en egale muren. De plafoneerders gaan ook graag aan de slag met uw plafonds om deze er prachtig uit te laten zien. Daarnaast voeren de professionals met gemak gyprocwerken uit om bijvoorbeeld scheidingswanden te plaatsen als u de kamers in uw woning wilt herindelen. Voor het plamuren van gyprocmuren en -plafonds bent u ook bij De Vos Yves Pleisterwerken aan het juiste adres!

Uiteenlopende diensten bij De Vos Yves Pleisterwerken

De Vos Yves Pleisterwerken is een professioneel bedrijf met brede specialisaties in hun werkveld. De zaakvoerder en zelfwerkend patroon Yves De Vos beschikt over meer dan 25 jaar ervaring en gebruikt voor zijn werkzaamheden enkel de beste materialen van gereputeerde kwaliteitsmerken. Yves is een echte vakman met een ware passie voor zijn vak waardoor u gegarandeerd bent van een perfecte uitvoering. De Vos Yves Pleisterwerken biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Pleisterwerken
  • Gyprocwerken
  • Plamuurwerken

Binnen- en buitenpleisterwerken in Wetteren

De Vos Yves Pleisterwerken verzorgt binnenpleisterwerken en buitenpleisterwerken. Het binnenpleisterwerk zorgt voor een strakke en mooie uitstraling in uw woning. De binnenbepleisitering vormt de ondergrond waarop behang of schilderwerk op een later moment wordt geplaatst. Ook brengen de professionals met gemak de buitenbepleistering voor u aan. Ze zijn in staat dit op bijna elk metselwerk worden aan te brengen. Dit pleisterwerk kan op basis op van sierpleister met cementering, maar ook een bepleistering met isolatie. De Vos Yves Pleisterwerken maakt bij de gewone pleisterwerken, ofwel de natte bepleistering, gebruik van natuurgips. Deze bepleistering wordt vaak in een tweelagensysteem aangebracht, tenzij uw specifieke woning om een andere aanpak vraagt. De droge bepleistering voor de binnenafwerking van uw woning wordt slechts uitgevoerd met de beste materialen van hoog aangeschreven merken. 

Volledige afwerking bij De Vos Yves Pleisterwerken

Als het professionele bedrijf aan uw renovatieprojecten werkt dan wordt het oude pleisterwerk vaak afgekapt. Door de grote verschillen in dikte die ze moeten overbruggen werken ze in meerdere lagen of worden de muren eerst rechtgetrokken door middel van een pleisterdrager. De pleisterdrager wordt door De Vos Yves Pleisterwerken bewapend, waarna de laatste afwerkingslaag wordt aangebracht. Ook met gyprocwerken en het plamuren van gyprocmuren en -plafonds helpen de professionals u graag. Bij De Vos Yves Pleisterwerken in Wetteren kunt u terecht voor al uw pleisterwerken voor nieuwbouw en renovatie.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier. 

De Vos Yves Pleisterwerken, Wetteren

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen