Regionaal zoeken
Adres
Logo
Your-Project
Borreweg 14
Okegem
Oost-Vlaanderen
Trefwoorden: Schilderwerken, Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Stukwerken, Interieurdecoratie, Crepi, Stucwerken, Ambachtelijke schilderwerken, Plamuurwerken, Kasten op maat
Locatie van Your-Project in Okegem
Overige rubrieken:
Your-Project, Okegem

Your-Project, Okegem

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf voor uw binnen- en buitenschilderwerken? Your-Project is zowel gespecialiseerd in schilderwerken voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor ambachtelijke schildertechnieken. Your-Project heeft de nodige ervaring en passie om uw project tot een succes te maken, waarbij we rekening houden met ieder budget. Your-Project werkt zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Uiteraard zijn we op de hoogte van de laatste trends.

Diensten

U kunt bij ons terecht voor de volgende schilderwerken:

  • Mortex: Ideaal voor het bekleden van minerale oppervlakken om een taddelakt look of een effen betonlook te krijgen. Mortex is een multifunctionele pleister.
  • Zandstraalwerken: Door deze werken krijgt hout de natuurlijke kleur terug. Zo zorgt u ervoor dat uw trap, meubels of deur weer naar uw eigen smaak gekleurd worden.
  • Kaleien: Deze techniek is al eeuwenoud en wordt gebruikt voor het afwerken van buitengevels. Hierbij krijgt de gevel een authentieke uitstraling. Tevens zorgt kaleien ervoor dat uw gevels weersbestendig zijn en wordt de tructuur van het metselwerk zichtbaar.
  • Stuc Granito & Deco: Stuc kan nagenoeg altijd toegepast worden, ongeacht of u nu beton, chape, maar ook op bestaande tegels als ondergrond heeft. Zolang de ondergrond stevig en droog is, is dit mogelijk. Ook uw wanden, tafel en keukenbladen kan Your-Project met stuc afwerken.
  • Kalkverf: U heeft veel mogelijkheden met kalkverf voor decoratieve schilder- en spateltechnieken. Kalkverf is goed te gebruiken voor restauraties en renovaties.
  • Ambachtelijke gipsverwerking: Wij kunnen met ambachtelijke gipsverwerking een geslaagde restauratie realiseren of de creatie van een nieuwe decoratie verwezenlijken.

Voor een impressie van onze schilderwerken kunt u een kijkje nemen in ons portfolio. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.