Adres
Specialist in schilderwerken - Kris Services, Leuven

Kris Services
Bavenhofstraat 3
Leuven
Vlaams-Brabant

www.krisservices.be

Trefwoorden: Specialist in schilderwerken, Renovatie van badkamer, Renovatie van vloeren, Plaatsen van rolluiken, Keuken renovatie, Gyprocwerken, Chapewerken, Plaatsen van parketvloer, Tegelzetter in de buurt, Algemene renovatiewerken

Rubrieken: Isolatiewerken, Schilderwerken, Renovatie, Schrijn- & timmerwerken

Overige rubrieken:
Kris Services, Leuven

Vakmanschap door de specialist in schilderwerken en renovaties van Kris Services in Leuven Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een specialist in schilderwerken en renovaties? Dan bent u bij Kris Services in Leuven aan het juiste adres. Reken op ons gepassioneerde en gespecialiseerde team voor de renovatie van badkamer, renovatie van vloeren, het plaatsen van rolluiken, uw keuken renovatie, Gyprocwerken, chapewerken, het perfect plaatsen van parketvloer en als u behoefte heeft aan een uitstekende tegelzetter in de buurt! Voor al uw algemene renovatiewerken en perfect gelakte schilderwerken tot aan het plaatsen van ramen en deuren bent u bij ons team van Kris Services aan het juiste adres.

Specialist in schilderwerken Leuven, Vlaams-Brabant

Specialist in schilderwerken uit Leuven

We vinden we het belangrijk dat het werk tot in de kleine puntjes in orde is en zorgen ervoor dat onze klanten maximaal van het resultaat kunnen genieten. Daarom onderscheidt Kris Services zich door onze professionele aanpak en correcte afspraken. We zorgen ervoor dat uw project van A tot Z wordt afgewerkt. Dit geldt voor al onze werken en ook zeker onze schilderwerken. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we niet alleen uw specialist in schilderwerken, maar ook de ideale partner op het gebied van kleuradvies. We nodigen u van harte uit contact op te nemen voor meer informatie, advies en/of een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarbij we graag al uw wensen met u doornemen!

Onze diensten en services vanuit Vlaams-Brabant

U vindt bij Kris Services uw allround team bestaande uit gespecialiseerde vakmannen. Voor u betekent dit dat u al uw werken en wensen onder één dak kunt onderbrengen. Met één aanspreekpunt, heldere communicatie en een uitstekende service bieden we u het beste resultaat als u behoefte heeft aan:

Renovatiewerken perfect op maat!

Kris Services is specialist in renovatiewerken en maatwerk! Neem direct een kijkje naar onze fotogalerij met een greep uit onze realisaties. Geniet bij het zien van perfect maatwerk en detailwerk, doe inspiratie op voor uw renovatiewerken en nodig ons uit voor het doornemen van uw renovatieproject. We bieden u een zeer aangename service, gedegen kennis, ervaring, vakmanschap in onze specialisaties en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Voor al onze werken geldt dat deze naar volledige tevredenheid worden opgeleverd, want bij ons staan kwaliteit, duurzaamheid en service altijd op de eerste plaats!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Algemene renovatiewerken Leuven, Vlaams-Brabant

Offerte aanvraag / Contact opnemen