Adres
Foodgy, Malle

Foodgy
Schildeken 12
Malle
Antwerpen

www.mobielefrituur-foodgy.be

Trefwoorden: Frituur, Mobiele frituurwagen, Mobiele frituur, Snacks, Catering, Foodtruck, Mobiele frituurwagen voor feesten, Frituurwagen op locatie voor feesten, Frituurwagen op locatie voor persooneelsfeesten

Rubrieken: Frituurwagens

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Foodgy, Malle

Foodgy, Malle

Voor een frituurwagen en catering op bestelling kunt u terecht bij Foodgy. Wij verzorgen de catering voor uw kinder-, bedrijfs- of huwelijksfeest. Bij ons kunt u terecht voor een eigen frituurwagen of foodtruck. Vanaf 10 gasten kunnen wij al met u aan de gang om een assortiment op maat samen te stellen. Wij komen naar u toe en verzorgen de complete catering tot in de puntjes. Wij samen ook in te zetten voor de losse verkoop op jaarmarkten of opendeurdagen. 

Wij staan garant voor:

  • Persoonlijke en professionele service

  • Scherpe prijzen

  • Betrouwbaar

  • De beste kwaliteit

  • Heerlijke snacks

  • Altijd een warme glimlach

Diensten Foodgy:

Alles wordt bij ons tot in detail uitgewerkt. Denk hierbij aan bakjes, puntzakken en vorkjes. Wij bieden Belgische frietjes heerlijke snack en zelfgemaakt stoofvlees.

Wij bieden ons aan aan elk type feest. 

Wilt u ons inzetten voor uw feest? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij maken er samen een fantastisch feest van.

Frituurwagens, Frituur, Mobiele frituurwagen, Mobiele frituur, Snacks, Catering, Foodtruck, Mobiele frituurwagen voor feesten, Frituurwagen op locatie voor feesten en Frituurwagen op locatie voor persooneelsfeestenFrituurwagens, Frituur, Mobiele frituurwagen, Mobiele frituur, Snacks, Catering, Foodtruck, Mobiele frituurwagen voor feesten, Frituurwagen op locatie voor feesten en Frituurwagen op locatie voor persooneelsfeesten in Malle, Antwerpen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen