Regionaal zoeken
Adres
Logo
Safe@home
Oostkouter 1
Eke
Oost-Vlaanderen
Vind ons op:
Google+
Trefwoorden: Toegangscontrole, Beveiligingssystemen, Slotemaker, Kluizen, Veiligheidscilinders, Fingerprint Systemen, Veiligheidssloten, Woningbeveiliging, Kantoorbeveiliging, Inbraakbeveiliging
Locatie van Safe@home in Eke
Overige rubrieken:
Safe@home

Safe@home, Eke

Safe@home kan elk slot openen. Echter doen we dit alleen als u, als eigenaar, erom vraagt. Wij zijn professionele slotenmakers en staan 24 uur per dag voor u klaar. Daarnaast geven wij ook advies omtrent de beveiliging van uw huis of pand. Onze dienstverlening staat voor service, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Standaardsituatie

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van sloten. Om veilig te kunnen wonen is het van belang dat het slot van uw woning degelijk is en van de beste kwaliteit. De kans op inbraak wordt dan aanzienlijk kleiner. Onze slotenmakers kunnen u vrijblijvend adviseren hierover.

Noodsituatie

U bent buitengesloten. Dat kan gebeuren en het gebeurt vaak 's nachts. Daarom hebben wij een 24-uurs dienst voor het geval u ons dringend nodig heeft. Maar eerst moet u contact opnemen met onze slotenmaker alarmcentrale. Hetzelfde geldt voor inbraak.

U belt eerst de centrale. Wij werken alleen op afspraak en komen bij u thuis en legitimeren ons, zodat u weet met wie u te maken heeft. Ook Gent behoort tot ons werkgebied.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.