Adres
Van de Voorde Frederic

Van de Voorde Frederic
Zandstraat 136
Sint-Pauwels


Trefwoorden: Vloerbekleding, Parket, Gevelbekleding, Daktimmerwerken, Gyprocwanden, Gyproc plafond, Maatwerk, Zink en koper, Interieurinrichting

Rubrieken: Schrijn- & timmerwerken, Dak en wandplaten, Bouw - en meubelbeslag

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Van de Voorde Frederic, Sint-Pauwels

Frederic Van De Voorde, Sint-Pauwels

Zaakvoerder Frederic Van De Voorde beschikt over ruim 7 jaar ervaring in het vak en biedt u een zeer flexibele dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht voor nieuwbouw en renovatie binnen de volgende vakgebieden:

Interieurinrichting
Wij bieden een kwaliteitsvolle service inzake interieurinrichting. Het gaat hierbij tevens om allerhande werken, zoals gyprocwerken, muurbekleding en verlaging van plafonds. Eerst komen wij altijd ter plaatse kijken en bespreken uitvoerig wat er exact moet gebeuren. Vervolgens stellen we een vrijblijvende prijsofferte op.

Dakwerken
Tevens kan u terecht voor een totaalaanbod aan dakwerken, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wij staan voor u klaar voor het leggen of herstellen van pannen, leien en EPDM. Ook voor zink- en koperwerken en algemene afvoerwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Algemene schrijnwerken
U kan rekenen op de beste service inzake algemene schrijnwerkerij. Wij beschikken over een ruime ervaring, zowel voor nieuwbouw als renovaties. De volgende werken kunnen we zowel ter plaatste als in ons atelier uitvoeren, al naar gelang uw situatie:

  • Meubels
  • Gevelbekleding
  • Gootbekleding
  • Daktimmerwerken
  • Schuifdeuren

 

Maar er is meer mogelijk! Aarzel dus niet om ons te contacteren met uw vraag of om een gratis prijsofferte aan te vragen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen