Regionaal zoeken
Adres
Logo
Healing Sun & Beauty
Wijkstraat 33(Parking Carrefour)
Diepenbeek
Limburg
Vind ons op:
Facebook Google+ Twitter Linkedin
Trefwoorden: Afslanken, Vermageren, Kilo's verminderen, Figuurcorrectie, Healing, Metamorfose, Geschenkbon zonnebloem, Vermindering van depressie, Aqua Spa Gold, Isojet
Locatie van Healing Sun & Beauty in Diepenbeek
Overige rubrieken:
Healing Sun & Beauty, Diepenbeek

Healing Sun & Beauty, Diepenbeek

Healing Sun & Beauty brengt een totaalconcept voor de verzorging van zowel lichaam, gelaat als geest. U kunt hier terecht voor afslanken en cellulitis, voor volledige kuren of aparte behandelingen van lichaam en gelaat. Bij alle verzorgingen en behandelingen maken zij gebruik van de exclusieve en professionele producten van Jean Klébert.

Om deze behandelingen extra resultaat te geven, werkt Healing Sun & Beauty met enkele revolutionaire wellnesstoestellen, waaronder Slimline, Dermosonic, Lipocryo, Isojet en Aqua Spa Gold.

Diensten

U kunt bij Healing Sun & Beauty terecht voor de volgende diensten:


Aarzel niet om contact op te nemen met Healing Sun & Beauty voor meer informatie of om een afspraak te maken. Zij helpen u graag op weg naar een gezonde, stralende huid en een lichaam waarin u zich goed voelt.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.