Adres
Bruyninckx Johan, Meerhout

Bruyninckx Johan
Genepas 44
Meerhout
Antwerpen

www.johanbruyninckx.be

Trefwoorden: Schilderwerken, Renovatiewerken, Elektriciteit leggen, Waterleiding plaatsen, Leggen van waterleidingen, Sanitairwerken, Tegelwerken, Totaalconcepten

Rubrieken: Klussenbedrijven, Sanitair, Elektriciens, Badkamerrenovatie

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Bruyninckx Johan, Meerhout

Bruyninckx Johan, Meerhout

Vertrouw op de meer dan 7 jaar ervaring van renovatiebedrijf Johan Bruyninckx. Wij werken al uw plannen gedetailleerd uit en kunnen snel voor u aan de slag gaan. Bel ons gerust voor uw klus in de omgeving van Geel.

Werkzaamheden

  • Renovatie: Uitgekeken op uw huidige badkamer? Bruyninckx Johan zorgt voor een totaalrenovatie van uw badkamer, van het leggen tot de elektriciteit tot de waterleiding. Uw badkamer werken we af met een nieuwe laag verf of tegelwerk.
  • Elektriciteit: Of u nu midden in een renovatie of midden in een nieuwbouwproject zit, wij plaatsen toekomstgerichte elektriciteit. Hierbij zorgen we ook voor gebruikersgemak. Schakel ons in voor het plaatsen van stopcontacten, voorzien van lichtpunten, installeren van meterkasten en het leggen van bekabeling.
  • Sanitair: Wanneer we waterleidingen leggen houden we niet alleen rekening met uw wensen nu, maar ook met uw wensen in de toekomst. Natuurlijk kunnen we naast de leidingen ook het sanitair voor u installeren zoals toiletten, baden en douches. In overleg met u kiezen we de materialen uit.
  • Schilderwerken: Uw project werken we af door middel van een laagje verf of behang, timmer- of lijstwerk. U kunt ons ook inschakelen voor het plaatsen en onderhouden van parket, carports, tuinhuizen, terrassen en houten deuren.


Neem gerust contact op voor uw verbouwing en vraag een gratis offerte aan.

Bryninckx Johan, Meerhout

Offerte aanvraag / Contact opnemen