Adres
Schilder gezocht - Premium Renovations By Kan Renovaties BV, Deurne

Premium Renovations By Kan Renovaties BV
Dassastraat 93
Deurne
Antwerpen

www.premiumrenovations.be

Trefwoorden: Schilder gezocht, Renovatiebedrijf met goede beoordeling, Gevelbepleistering, Binnenbepleistering, Keramische tegels laten leggen, Vals plafond laten plaatsen, Parket laten leggen, Zolder compleet laten isoleren, Gratis offerte voor totale badkamerrenovatie, Specialist in renovatiewerken

Rubrieken: Isolatiewerken, Schilderwerken, Renovatiewerken, Gyprocwerken, Pleisterwerken

Openingstijden
Ma 08:00 - 20:00
Di 08:00 - 20:00
Wo 08:00 - 20:00
Do 08:00 - 20:00
Vr 08:00 - 20:00
Za 08:00 - 15:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Premium Renovations By Kan Renovaties BV, Deurne

Schilder gezocht? Kies dan voor het maatwerk, detailwerk en vakmanschap van Premium Renovations By Kan Renovaties BV in Deurne

Welkom bij Premium Renovations By Kan Renovaties BV in Deurne, waar we staan voor kwaliteit en professionalisme van wereldklasse. We bieden u eersteklas bouwdiensten in heel België aan. Heeft u al langere tijd naar een schilder gezocht? Lees dan snel verder over ons renovatiebedrijf met goede beoordeling. We bieden u een breed scala aan diensten aan waaronder gevelbepleistering, binnenbepleistering, keramische tegels laten leggen, vals plafond laten plaatsen, parket laten leggen, uw zolder compleet laten isoleren en altijd ontvangt u een gratis offerte voor totale badkamerrenovaties, algemene renovaties en kluswerken op maat. Bij Premium Renovations By Kan Renovaties bent u bij dé specialist in renovatiewerken.

Over Premium Renovations By Kan Renovaties BV in Deurne

Bouwdiensten van topkwaliteit tegen een redelijke prijs, is dat mogelijk? Droomt u van een renovatie- of bouwproject dat zonder problemen en zonder onnodige stress zal verlopen en denkt u dat een uitstekende kwaliteit van de diensten dan een lange wachttijd of een hoge prijs betekent? Dan is het antwoord nee! Bij ons komt u bij betrouwbare en deskundige vakmensen die staan voor het tot in perfectie uitvoeren van hun werkzaamheden tegen een correcte prijs. Perfect vakmanschap en aandacht voor detail is ons aanbod. We leveren uitgebreide en kwalitatief hoogstaande bouwkundige diensten en onze jarenlange ervaring in de sector is gecombineerd met nauwkeurig vakmanschap en betaalbare prijzen. Dit heeft ons het vertrouwen opgeleverd van individuele klanten en architectenbureaus in vele landen in Europa en de rest van de wereld. Wij zijn er trots op dat wij onze diensten vanaf nu ook in België kunnen aanbieden.

Schilder gezocht voor de perfecte afwerking van uw interieur?

Onze medewerkers staan voor professionalisme en passie. Wij zijn een goed gecoördineerd team van professionals, met als extra troef de internationale ervaring in de bouwsector. Onafhankelijk vervoer van materiaal en arbeiders is voor ons uiterst belangrijk, het is ook dankzij dit vervoer dat wij de bestelde werken altijd op tijd kunnen afwerken. We bieden u de beste schilders uit België die uw schilderwerken en interieurafwerking volgens de regels van de kunst uitvoeren. Ook bij onze schilderwerken zijn aandacht voor details en klanttevredenheid onze prioriteit. Zo leveren we aan onze klanten telkens weer een droomrealisatie van hun project. 

Onze diensten en services vanuit Antwerpen voor heel België

Wij zijn bijzonder trots op het feit dat al onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, tevreden zijn over de kwaliteit van onze diensten. Dit stelt ons in staat dynamisch te werken en ons voortdurend te ontwikkelen om onze kwalificaties te verbeteren. Wij nodigen u uit om de fotogalerij van onze vlaggenschipprojecten te bekijken en contact op te nemen voor onze diensten en services, waaronder: 

  • Renovatiebedrijf met goede beoordeling
  • Gevelbepleistering
  • Binnenbepleistering
  • Keramische tegels laten leggen
  • Vals plafond laten plaatsen
  • Parket laten leggen
  • Zolder compleet laten isoleren
  • Gratis offerte voor totale badkamerrenovatie
  • Schilder gezocht
  • Specialist in renovatiewerken

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Schilder gezocht Deurne, Antwerpen

Offerte aanvraag / Contact opnemen