Adres

Schilderwerken Wilfried Smets
Venneheidestraat 82
Langdorp
Vlaams-Brabant

Trefwoorden: Schilder, Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Behangwerken, Professioneel schilderen van plafonds, Badkamer verven, Betaalbare decoratiewerken, Kleuradvies juiste kleur verf, Gevel kaleien, Goedkope schilder gezocht

Rubrieken: Schildersbedrijven, Schilderwerken, Behangers, Schilder, Behangwerken

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Schilderwerken Wilfried Smets, Langdorp

Schilderwerken Wilfried Smets uit Langdorp, voor prachtige schilderwerken en behangwerken op maat

Is uw woning toe aan een metamorfose en wordt er een goedkope schilder gezocht? Schakel dan de hulp in van Schilderwerken Wilfried Smets uit Langdorp en binnen de kortste keren heeft uw interieur of exterieur weer een frisse uitstraling. De schilder heeft ruime ervaring in het vak, gepaard met gedegen training en zorgt voor een strak resultaat bij elke klus. U kunt terecht voor binnenschilderwerken, professioneel schilderen van plafonds, badkamer verven, buitenschilderwerken, gevel kaleien, behangwerken, betaalbare decoratiewerken en kleuradvies voor de juiste kleur verf. Geen klus te klein of te moeilijk: het team pakt het graag voor u op. U kunt rekenen op een efficiënte aanpak en een stralend resultaat. Ook staat klantgerichtheid hoog in het vaandel bij Schilderwerken Wilfried Smets. Schilderwerken Wilfried Smetshoudt altijd rekening met uw budget en zorgt voor een oplossing op maat.

Binnenschilderwerken en buitenschilderwerken in Langdorp

Geef uw exterieur een boost met een likje verf. Schilderwerken Wilfried Smets gaat graag aan de slag voor al uw buitenschilderwerken. Aan de ene kant wordt het materiaal van uw woning beter beschermd met een nieuwe laag verf, daarnaast zal de uitstraling van uw woning direct verbeteren. Daarmee zal ook de waarde van uw woning significant stijgen. Ook voor binnenschilderwerken kunt u terecht. Uw woning zal een nieuwe, frisse uitstraling krijgen waardoor uw woongenot zal verbeteren. Het voordeel van Schilderwerken Wilfried Smets inschakelen is dat het efficiënt en secuur wordt afgewerkt. Naderhand zit u niet in de troep: het team zorgt dat alle materialen weer netjes worden meegenomen. 

Behangwerken op maat in Vlaams-Brabant

Het behangen van uw muren is een lastige klus voor een doe-het-zelver, maar niet voor Schilderwerken Wilfried Smets! Door zijn ruime ervaring behangt hij binnen no-time uw interieur. Tegen een scherpe prijs krijgt uw interieur een nieuwe, fraaie uitstraling. U kunt met behangwerken verschillende richtingen opgaan. Van klassieke, romantische prints tot moderne motieven of effen kleuren. Het voordeel van behang is dat u eenvoudig een totaal andere sfeer kunt geven aan elke kamer. Kies voor fotobehang als blikvanger in de slaapkamer, of een frisse stijl in uw keuken met een lichte kleur. U kunt altijd terecht voor gedegen advies. Het team bespreekt graag uw wensen door om een resultaat te bereiken waar u meer dan tevreden mee bent. 

Brede dienstverlening Schilderwerken Wilfried Smets

U kunt rekenen op een brede waaier aan gespecialiseerde diensten van deze schilder. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. Schilderwerken Wilfried Smets hanteert een flexibele aanpak en staat voor zowel kleine klussen als grote karweien voor u klaar. Ook kunt u steeds rekenen op gedegen advies. Schilderwerken Wilfried Smets zorgt dat uw ideeën worden omgezet in een smaakvol resultaat. U kunt onder andere terecht voor:

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Schilderwerken Wilfried Smets uit Langdorp. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. 

Binnenschilderwerken Langdorp, Vlaams-Brabant

Offerte aanvraag / Contact opnemen