Adres
Riko-projects, Rumst

Riko-projects
Bussestraat 3
Rumst
Antwerpen

www.riko-projects.com


Trefwoorden: Domotica, Camerasysteem, Inbouwluidsprekers, Algemene elektriciteit, Multiroom audio, Buiten geluidsinstallaties, Parlofonie, Videofonie, Verlichtingsprojecten, Industriële installatie

Rubrieken: Verlichting, Elektriciteitswerken, Geluidsinstallaties, Camerabewaking

Overige rubrieken:
Riko-projects, Rumst

Riko-projects, Rumst

Riko-projects is gespecialiseerd in:

Voorstelling

Bij Riko-projects kan iedereen terecht. Projecten worden indien gewenst volledig uitgewerkt met en door de klant. Er wordt gestreefd naar een service voor alle klanten, of het nu gaat om een kleine of grote installatie. Aankoop van materialen is ook mogelijk zonder plaatsing.

Leasing

Nogal vaak is de prijs van een installatie een struikelblok. Of zijn installaties zo groot dat de prijs ook zeer groot wordt. In dit geval kan u als professionele klant broep doen op de leasing-service. Deze leasing gaat echter alleen op het materiaal, de eventuele plaatsingkosten worden apart gefactureerd.

Service

De service na verkoop is ook belangrijk. Mochten er problemen optreden na een installatie of mocht u nog vragen hebben kan u steeds contact opnemen, telefonisch of via mail. U zal zo snel mogelijk geholpen worden. Voor meer informatie kan u naar de volgende pagina's surfen of contact opnemen. U kan ook een afspraak maken om bij u een kijkje te nemen en samen de mogelijkheden te bespreken.

Store

U kunt ook terecht in de Riko-projects Store. Hier vindt u een groot aantal produkten en merken. Buiten geluidsinstallaties worden ook TV, Hifi en DJ apparatuur aangeboden. Deze Store wordt regelmatig bijgewerkt. Bent u zelf installateur of wil u zelf een installatie plaatsen, vraag dan een persoonlijke offerte aan met de apparatuur die u nodig hebt.

Riko-projects is werkzaam door heel België voor bedrijven en particulieren. Klanten kunnen vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen