Adres
MBT Chapewerken, Retie

MBT Chapewerken
Hodonk 33A
Retie
Antwerpen

www.mbt-chapewerken.be

Trefwoorden: Vloerenleggers, Vloerwerkzaamheden, Tegelwerkzaamheden, Vezelwapening, Netwapening, Dekvloeren, Polyurethaan, Thermische isolatie, Akoestische isolatie

Rubrieken: Tegelwerken, Chapewerken, Chape, Vloerwerken

Overige rubrieken:
MBT Chapewerken, Retie

MBT Chapewerken, Antwerpen

EBC Chapewerken werd opgestart in 1988 door Willy Gys. Deze eenmanszaak groeide erg snel en de oprichting van de nv EBC liet dan ook niet lang op zich wachten. In 1991 was het al zover. Tijdens deze eerste jaren werd er enkel gewerkt met een kleine chapepomp in combinatie met één arbeider om zand en cement te scheppen.

Na 9 jaar stapte zoon Jan (huidig zaakvoerder) mee in de zaak en werd er over gegaan tot de aankoop van een eerste chapevrachtwagen. Deze mengt automatisch de grondstoffen en pompt deze rechtstreeks naar de te chapen ruimte. In 2009 kocht de firma hun 2de chapevrachtwagen met dien verdienste dat EBC momenteel 3 volwaardige ploegen permanent werkzaam kan houden.

EBC Chapewerken is werkzaam binnen een straal van 50 km en tevens in Kapellen, Schoten, Ranst en Beveren. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Diensten

Offerte aanvraag / Contact opnemen