Adres

Bjorntechniks
Emiel Hullebroeckstraat 2
Schelle
Oost-Vlaanderen


Trefwoorden: Reparatie, Schoonmaak van ketels, Platte daken, Dakgoten, Sanitair, Badkamers

Rubrieken: Centrale verwarming, Centrale Verwarming - Installatie en Onderhoud, Loodgieters- en Installatiebedrijven, Dakwerken, Airconditioning

Openingstijden
Ma 08:00 - 18:00 op afspraak
Di 08:00 - 18:00 op afspraak
Wo 08:00 - 18:00 op afspraak
Do 08:00 - 18:00 op afspraak
Vr 08:00 - 18:00 op afspraak
Za 08:00 - 18:00 op afspraak
Zo nood - op afspraak
Overige rubrieken:
Bjorntechniks, Schelle

Bjorntechniks in Schelle voor een propere schoonmaak van ketels

Zoekt u een specialist op het gebied van platte daken? Of heeft u een sanitair mankement dat snel opgelost moet worden? Gelukkig is er Bjorntechniks uit Schelle die steeds voor u klaar staat. Kleine reparatie of grote reparatie, u vertrouwt op Bjorntechniks. De firma uit Schelle inspecteert dakgoten en voert reparaties uit aan badkamers. Ook voor de grondige schoonmaak van ketels rekent u op Bjorntechniks. Gaat u binnenkort verbouwen en kunt u wel wat hulp gebruiken? Bijvoorbeeld voor het plaatsen van sanitaire installaties? Of is uw ketel toe aan een inspectie? U contacteert ons steeds! Bent u woonachtig in regio Schelle? Wij staan graag voor u klaar en komen vrijblijvend langs om uw project door te nemen. Kom gerust in contact voor meer informatie.

Platte daken

Heeft u een plat dak dat toe is aan herstellingen? Of wilt u juist graag een plat dak geplaatst hebben? Wij zijn uw professionele dakleggers. Naast de roofing kunnen wij ook bijpassende dakgoten voor u plaatsen. Isolatie plaatsen in uw platte dak? Geen gek idee! Contacteer Bjorntechniks gerust voor meer informatie en om kennis te nemen van de verschillende opties.

Badkamers op maat

U wilt uw oude badkamer een complete make-over geven… dan wilt u natuurlijk dat uw nieuwe badkamer van A tot Z netjes en precies naar wens geplaatst wordt. Wij van Bjorntechniks zijn uw zakenpartner: van het verwijderen van de oude badkamer tot het plaatsen van sanitaire installaties in regio Schelle. Bovendien plaatsen wij ook het gewenste tegelwerk. Tevens zijn wij steeds oproepbaar voor kleine reparaties aan badkamers.

Schoonmaken van ketels

Uw ketel moet om de zoveel jaar een inspectie ondergaan om ervoor te zorgen dat alles nog naar behoren werkt. Een grondige schoonmaak van de ketel is daar mede onderdeel van. Bjorntechniks heeft jarenlange ervaring in het schoonmaken van ketels. U vertrouwt op onze expertise! Neem gerust contact op voor onder ander:

  • Reparatie
  • Schoonmaak van ketels
  • Platte daken
  • Dakgoten
  • Sanitair
  • Badkamers

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op!  U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier op deze pagina.

51262638_s.jpg - Bjorntechniks, Schelle

Offerte aanvraag / Contact opnemen