Adres
Dakwerken Smeets

Dakwerken Smeets
Hoogstraat 39
Neeroeteren - Maaseik
Limburg

www.dakwerkensmeets.be


Trefwoorden: Renoveren van platte daken, Renovatiewerken, Zink zetten op maat, Isoleren van alle daken, Zinkwerken, Dak maken bij nieuwbouw, Epdm producten voor dakafdichting, Bekleden van alle soorten gevels, Moderne en gepatenteerde overzetdaken, Dakpanpanelen

Rubrieken: Dakbedekkingen, Dakwerken, Dakbedekkingswerken, Gevelbekleding, Dakdekker

Overige rubrieken:
Dakwerken Smeets, Neeroeteren - Maaseik

Dakwerken Smeets in Neeroeteren, de specialist in overzetdaken en algemene dakwerken

Bent u op zoek naar een professional in dakwerken? Dan bent u bij Dakwerken Smeets aan het juiste adres. Het team bestaat uit ervaren vakmensen die graag de handen uit de mouwen steken. U kunt terecht voor renovatiewerken en zinkwerken. Het gespecialiseerde team kan voor u het zink zetten op maat en een dak maken bij nieuwbouw. Er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, of het nu gaat om epdm producten voor dakafdichting, moderne en gepatenteerde overzetdaken of dakpanpanelen. U kunt het gespecialiseerde team inschakelen voor het isoleren van alle daken, het renoveren van platte daken en het bekleden van alle soorten gevels. Neem gerust contact op.

dakwerken2(1).jpg - Dakwerken Smeets, Neeroeteren - Maaseik

Renovatie van kwaliteit

Is uw dak toe aan renovatie? Schakel dan Dakwerken Smeets in. Wanneer uw dak in verouderde of in slechte staat is, kan dit voor problemen zorgen. Bij veel verzekeringsmaatschappijen is een gezonde staat van uw dak zelfs verplicht. Wanneer een dakrenovatie wordt uitgevoerd, wordt uw dak hersteld of gedeeltelijk vernieuwd. Ook zinkwerken worden gedaan bij renovaties. Het team werkt met alle soorten zink en zorgt voor een oplossing op maat. Deze dakwerker gaat secuur te werk, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw dak. Ook voor renovatie van uw platte dak kunt u terecht bij Dakwerken Smeets. Hiervoor gebruikt deze dakwerker de meest betrouwbare technieken en materialen, zoals epdm.

Een overzetdak biedt voordelen

Bij een overzetdak wordt een nieuw dak over het oude dak geplaatst. Naast tijdwinst biedt het tal van andere voordelen. Zo heeft het dak niet alleen een mooie en stijlvolle uitstraling, maar is het ook duurzaam en betrouwbaar. U krijgt dan ook 30 jaar lang garantie op waterdichtheid. Uw dak krijgt een verhoogde kwaliteit door de dubbele pan. Het dak heeft slechts een lichte onderstructuur nodig, maar is alsnog stormbestendig en onbreekbaar. Bovendien is het dak ook zelfreinigend. Een overzetdak plaatsen is echter echt vakmanschap. Vertrouw daarom op Dakwerken Smeets. Uw dak wordt secuur en efficiënt geplaatst. 

Diensten Dakwerken Smeets

Bij Dakwerken Smeets kunt u rekenen op kwalitatief hoogstaand werk en een uitstekende service. Het team beschikt over veel ervaring en heeft gezorgd voor een tal aan feilloze realisaties. U kunt  onder ander terecht voor:

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

dakwerken1(1).jpg - Dakwerken Smeets, Neeroeteren - Maaseik

Offerte aanvraag / Contact opnemen