Adres
VGK, Anderlecht

VGK
Bergensesteenweg 623
Anderlecht
Hoofdstedelijk Gewest

www.vgkbouwonderneming.be

Trefwoorden: Renovatiewerken, Bouwondernemingen, Gevelbekleding, Schilderwerken, Buitehuisschilder, Binnenschilder, Dak ontmossen, Gyproc plaatsen, Reinigingswerken

Rubrieken: Bouwonderneming, Renovatie, Schilders, schildersbedrijven en schilderwerken

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
VGK, Anderlecht

VGK, Anderlecht

Op zoek naar een vakman voor uw bouwklus? VGK is een bouwonderneming voor woningen, bedrijven en winkels. Neem gerust contact op voor uw schilder-, voeg- en gevelwerk. U kunt ook bij VGK terecht voor reiniging en gyproc-muren.

Schilderwerken

Wij kunnen uw woning een nieuwe look geven. U kunt zelf de kleuren uitkiezen of u laat zich door ons adviseren. We verven zowel muren als houten ramen. Ook de buitenkant van uw huis kunnen we onder handen nemen. We kunnen ramen, deuren, gevels of het hele gebouw verven. We maken hiervoor altijd gebruik van het merk Sigma.

Voegwerk

We kunnen voegwerk voor nieuwbouw en renovaties uitvoeren. We kunnen de huidige voegen uitslijpen of hakken en deze volledig opnieuw vullen. We leveren altijd maatwerk en komen daarom van tevoren bij u langs voor een analyse van de situatie. Daarna stellen wij vrijblijvend een offerte op.

VGK, Anderlecht

Gevelwerken

Uw gevel beschermd het huis tegen vocht, vuil en kou. Bovendien bepaalt de gevel de look van uw huis. We kunnen de gevel bekleden en van isolatie voorzien. Daarnaast kunnen we steenstrips plaatsen en gaten opvullen.

Reiniging

Heeft uw dak, gevel of oprit een groene tint? Wij kunnen opritten, daken, gevels,dakgoten en gevels voor u reinigen en ontmossen. Daarnaast kunnen we ook graffiti verwijderen en bescherming plaatsen.

Gyprocwerken

Wij kunnen totale afwerkingen in gyproc verzorgen. De voordelen zijn een snelle en naadloze afwerking, meteen overschilderbaar, geen uitbreekwerk en minder stof en vuil. Daarnaast is gyproc zeer betaalbaar en is het ook bruikbaar voor vochtige ruimtes.

VGK

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen