Regionaal zoeken
Adres
Logo
Green-Sense
Oudstrijderslaan 27
Zoersel
Antwerpen
Vind ons op:
Facebook
Trefwoorden: Aanleg van tuinen, Onderhoud van tuinen, Aanleg van opritten, Renovaties van tuinen, Snoeiwerken, Maatwerk
Locatie van Green-Sense in Zoersel
Overige rubrieken:
Green-Sense, Zoersel

Green-Sense, Zoersel

Green-Sense streeft altijd naar klanttevredenheid en topkwaliteit. Al uw tuinen voldoen aan uw wensen. Elke tuin leveren wij af op maat. Heeft altijd al gedroomd van een prachtige tuin. Neemt u dan vandaan nog contact met ons op om uw droomtuin door ons te laten realiseren. Onze slogan is dan ook.

Wish it, Dream it, Garden it ;)........

Werkzaamheden Green-Sense:

  • Tuinontwerp:
    Een goed tuinontwerp is van belang om een vlotte realisatie te bevoordelijken. Wij bespreken samen uw wensen en streven altijd naar klanttevredenheid en perfectie.

  • Tuinaanleg:
    Nadat het ontwerp gereed is beginnen wij met het aanleggen van uw tuin. Daarbij is alles mogelijk, van tegels tot beplanting.

  • Tuinonderhoud:
    Heeft u geen zin of simpelweg geen tijd? Laat uw onderhoud door ons uitvoeren. We kunnen dat eenmalig voor u doen of samen iets periodiek afspreken.

Voor aanvullende informatie, vragen of een vrijblijvende offerte, kunt u gerust contact met ons op nemen.

Tuinaanleg en tuinonderhoud, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Aanleg van opritten, Renovaties van tuinen, Snoeiwerken en Onderhoud in Zoersel, Antwerpen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.