Adres
Hemabo, Kortessem

Hemabo
Herbroekstraat 33
Kortessem
Limburg

www.hemabo.be

Trefwoorden: Renovatie, Verbouwingen, Nieuwbouw, Opritten en terrassen, Binnen en buiten bouwwerken, Renovatieprojecten, Totaalproject, Klinkerwerken, Dakwerken, Gyprocwerken

Rubrieken: Bouwbedrijven, Bouw, Gevelrenovatie, Vloer- en tegelwerken

Openingstijden
Ma 08:00 - 20:00
Di 08:00 - 20:00
Wo 08:00 - 20:00
Do 08:00 - 20:00
Vr 08:00 - 20:00
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Hemabo, Kortessem

Hemabo in Kortessem is uw partner voor al uw binnen en buiten bouwwerken

Zoekt u een ervaren bedrijf dat u bijstaat voor uw aankomende verbouwing of renovatie in Kortessem of omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Hemabo. De ervaren bouwfirma werkt uw project professioneel af. Of het nu gaat om een totaalproject, nieuwbouw, binnen of buiten bouwwerken: u rekent op Hemabo. Prachtig aangelegde opritten en terrassen? Kies voor klinkerwerken door de professionals van Hemabo. Uw woning ziet er weer representatief uit met een prachtige en uitnodigende entree. Verbouwingen in Kortessem of omgeving? Of het nu gaat om dakwerken, Gyprocwerken, of vloerwerken… u kunt op ons rekenen! Ook uw renovatieprojecten werken wij van A tot Z af, geheel naar de wensen van de klant.

Hemabo, Kortessem

Klinkerwerken

Kasseien leggen voor opritten en terrassen is weer helemaal in! Vooral de authentieke uitstraling en het stevige en duurzame karakter van kasseien spreekt onze klanten aan. Voor een professionele aanleg van klinkers zit je goed bij Hemabo. Kies aan de hand van uw gewenste stijl de juiste steen uit. Zo heeft u onder andere keuze uit klassieke kasseien, betonklinkers, of stijlvolle natuursteen. Naast een mooie uitstraling is het ook belangrijk dat de oprit stevig is, u rijdt er namelijk dagelijks overheen met uw auto. Enkel echte vakmannen weten een knappe look te koppelen aan een duurzaam resultaat.

Gyprocwerken

Gips is een zeer degelijk en betrouwbaar bouwmateriaal. Het is dan ook geen verbazing dat Gyproc platen ook vandaag nog razend populair zijn. Gips is niet alleen reukloos en onschadelijk voor de omgeving, het verhoogt ook het welbehagen en wooncomfort. Bovendien is het een uitstekende vochtregelaar. Overtollige luchtvochtigheid wordt in de poriën van het gips opgenomen en terug afgegeven wanneer nodig. Het resultaat? Een perfecte vochtbalans. Voor propere Gyprocwerken bent u bij Hemabo aan het juiste adres.

Bouwfirma

Als ervaren bouwfirma en renovatiebedrijf weten we maar al te goed dat uw bouwproject niet 'zomaar' een klusje is. Wie gaat verbouwen wilt een resultaat op lange termijn. Bouwen is voor het leven. En daar stemmen wij onze werkwijze ook op af. Al onze realisaties komen tot stand met het oog op een degelijk, tijdloos en duurzaam resultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de volgende diensten:

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op.

71ec36_16e2954594b841be86d269ea5761327e~mv2.webp - Hemabo, Kortessem

Offerte aanvraag / Contact opnemen