Adres

VBM Clean
Westkapelse Steenweg 119
Brugge
West-Vlaanderen

www.vbmclean.be

Trefwoorden: Reiniging van daken, Reiniging van gevel, Opritten reiniging, Hellende daken renovatie, Vlakke daken renoveren, Reiniging van sportcomplexen, Parkeerruimtes reinigen, Gevel impregneren hydroberen, Reiniging van vrachtwagens, Specialist met buitenreiniging

Rubrieken: Dakwerken, Gevelreiniging, Herstellingen

Openingstijden
Ma 07:00 - 19:00 op afspraak
Di 07:00 - 19:00 op afspraak
Wo 07:00 - 19:00 op afspraak
Do 07:00 - 19:00 op afspraak
Vr 07:00 - 19:00 op afspraak
Za 07:00 - 19:00 op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
VBM Clean, Brugge

Reiniging van daken en dakrenovatie door de dakspecialisten van VBM Clean in Brugge West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een expert in reiniging? Dan bent u bij VBM Clean in Brugge aan het juiste adres. Voor het reiniging van daken, reiniging van gevel en opritten reiniging de absolute specialist in de regio. Maar ook voor hellende daken renovatie en vlakke daken renoveren staat dit team vakmannen voor u klaar. Van het reiniging van sportcomplexen, parkeerruimtes reinigen tot uw gevel impregneren hydroberen is VBM Cleaning een zekere keuze. En deze specialist met buitenreiniging staat ook nog een klaar voor het reiniging van vrachtwagens. Kortom, neem vandaag nog contact op voor uw reinigings-, renovering- of gevelopdracht. 

Reiniging van daken in Brugge en omgeving

VBM is gespecialiseerd in het reinigen van daken. Als dakreinigingspecialist hebben zij vele woningen en bedrijfspanden vakkundig in perfecte staat gebracht. Dakreiniging is in hun visie een perfecte oplossing om een dak langdurig technisch in goede staat én esthetisch mooi te houden. Voor een fractie van de kosten van nieuwe dakbedekking brengen zij het dak terug naar nabij nieuwstaat. De visie van VBM Cleaning is dat het werk pas gedaan is wanneer u tevreden bent. Dit houdt in dat zij gemaakte afspraken nakomen en de werkplek netjes schoon opleveren. Dit is zowel voor u als voor het team van VBM Cleaning een prettige manier van werken. Heeft u behoefte aan meer informatie, advies of een offerte? Neem dan contact op. Het service gerichte team van VBM Cleaning staat dagelijks voor u klaar. 

Renovatie van hellende daken en platte daken

De slogan van VBM Cleaning op het gebied van daken is duidelijk. Een goed huis begint met een goed dak en een vakkundig geplaatste dakbedekking! Maar deze specialisten doen meer dan het plaatsen van daken en dakbedekking. Is uw hellende of platte dak aan vernieuwing toe of wil u een hellend of plat dak op uw nieuwbouw- of renovatiewoning laten plaatsen? Dan staat dit team dakexperts klaar om uw hellende of platte dak gedeeltelijk en volledig te renoveren. Voor EPDM van de hoogste kwaliteit tot het isoleren van uw plat dak of uw dak met een lichtkoepel afwerken, bent u hier aan het juiste adres.

Alle diensten en services op een rij in West-Vlaanderen

Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen naar de fotogalerij met een greep uit de recente realisaties van het team van VBM Cleaning en contact op te nemen als u een project of opdracht heeft in:

  • Reiniging van daken
  • Reiniging van gevel
  • Opritten reiniging
  • Hellende daken renovatie
  • Vlakke daken renoveren
  • Reiniging van sportcomplexen
  • Parkeerruimtes reinigen
  • Gevel impregneren hydroberen
  • Reiniging van vrachtwagens
  • Specialist met buitenreiniging

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Reiniging van daken Brugge, West-Vlaanderen

Offerte aanvraag / Contact opnemen