Regionaal zoeken
Adres
Logo
Decoratie Vanloo
Stationsstraat 18
De Haan
West-Vlaanderen
Vind ons op:
Google+
Trefwoorden: Raamdecoratie, Plaatsen van Vinyl, Lamellen Parketvloeren, Behangwerken, Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerk, Vloerbekleding
Locatie van Decoratie Vanloo in De Haan
Overige rubrieken:
Decoratie Vanloo, De Haan

Decoratie Vanloo is uw partner voor maximale beleving van uw interieur

Vloeren, wanden, raampartijen, ze vragen om een harmonieuze en creatieve aanpak. Decoratie Vanloo uit De Haan is hiervoor uw ideale partner. Alle interieur technieken zijn beschikbaar en zaakvoerder Stefaan Vanloo is samen met Chatharine uw vertrouwde aanspreekpunt voor al uw wensen. Kleine aanpassingen maar ook een totale make over van uw woon- en verblijfsruimtes is mogelijk. Op hun website bent u getuige van de verbluffende resultaten die ze met inzet van al hun vakkennis weten te bereiken bij hun klanten. Maar gaat u er van uit dat uw persoonlijke situatie op geheel unieke wijze door dit professionele duo wordt benaderd.

Advies bij het kiezen uit honderden kleuren

Uit honderden kleuren, tientallen stoffen, vele motieven en kwaliteiten van materialen moet een keuze worden gemaakt, wanneer uw interieur een beurt krijgt. Bij Decoratie Vanloo krijgt u het juiste advies, uitgaande van uw wensen en inzichten op het gebied van interieurverzorging. Uiteraard wordt aandacht besteed aan de nieuwste trends in woonland. Catharine en Stefaan maken voor u de vertaalslag naar uw situatie. Gaat het om behangen of schilderwerk, vloerbedekking, raamdecoratie, zonwering of een nieuw ontwerp voor het hele interieur van een ruimte of woning, u kunt hiervoor terecht aan de Stationsstraat 18 in De Haan.

Zelfdoener krijgt vakkundige begeleiding

Ook de zelfdoener wordt met vakkundige adviezen ondersteund. Bijvoorbeeld als het gaat om de keuze van de materialen. De winkel van Decoratie Vanloo biedt alle soorten kwaliteitsverf van het wereldmerk Sigma, zodat u zorgeloos en zonder twijfels aan de slag kunt gaan voor zowel binnen als buiten, zodat interieur en exterieur visueel perfect op elkaar aansluiten. Is er door hun verfadvies reden voor het mengen op maat van een bepaalde kleur verf, dan kan dat dankzij hun eigen mengmachine moeiteloos voor u worden uitgevoerd.

Inspirerend gesprek met creatieve duo Vanloo

De beleving van uw ruimte wordt voor een belangrijk deel bepaald door de vloerbedekking: vast tapijt van duurzaam en comfortabel Sisal of Coco, of kiest u voor Novilon, een prachtige vinyl vloerbekleding, altijd functioneel. Ook andere keuzes zijn mogelijk. Wat te zeggen van een unieke combinatie met een of meerdere exotische vloerkleden? Het aankleden van ramen is een belangrijk element in het decoreren van uw woning. Daar horen dus weer precies die gordijnen bij van uw keuze. Praten met het creatieve duo Catharine en Stefaan helpt u alle goede ideeŽn uit te voeren, wat u alleen moeilijk had kunnen realiseren.

Kom langs bij Decoratie Vanloo aan de Stationsstraat 18 in De Haan voor advies of vraag om een offerte. Laat u op voorhand inspireren door een bezoek te brengen aan hun website.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.