Adres
Woodframe, Opglabbeek

Woodframe
Weg naar Opoeteren 96 1
Opglabbeek
Limburg

www.woodframe.be

Trefwoorden: Houtskeletbouw werken, Sleutel op de deur, Afwerkmogelijkheden, Bouwen van energiezuinige woningen, Prefab houtskeletbouw, Aannemersbedrijf

Rubrieken: Aannemers, Houtskeletbouw

Overige rubrieken:
Woodframe, Opglabbeek

Woodframe, Opglabbeek

Woodframe is al 15 jaar gespecialiseerd in houtskeletbouw. Vanuit het hoofdkantoor in Opglabbeek adviseren en begeleiden zij u bij de bouw van uw energie-efficiënte, passieve of energieproducerende woning. Woodframe gebruikt de meest moderne technieken, steeds in combinatie met energiezuinige verwarmings- en klimatisatiemethoden. Op deze manier garandeert Woodframe u een comfortabele passiefwoning die voldoet aan alle vooropgestelde eisen. Woodframe bouwt in overeenstemming met de belangrijkste ISO-normen en bezit het EOTA-certificaat.

Bespaar tot honderd procent op je energiekosten dankzij Woodframe

Houtskeletbouw neemt toe in populariteit. Elk jaar zijn meer en meer gezinnen overtuigd van de talrijke voordelen, waarvan het grootste voordeel wel is de besparing op je energiekosten. Woodframe bouwt uitstekende prefab houtskeletten voor lage-energiewoningen en zelfs passiefhuizen. Bij dit laatste type heeft u zelfs geen traditioneel verwarmingssysteem meer nodig. De zeer nauwkeurig geproduceerde wanden worden haarfijn passend gemonteerd op de werf waardoor uw woning perfect water- en winddicht is en zelfs luchtdicht.

Woodframe is werkzaam door heel België. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen