Adres
MDS Bouwwerken, Zele

MDS Bouwwerken
Meerskant 159
Zele
Oost-Vlaanderen

www.mdsbouwwerken.be

Trefwoorden: Poolhouses, Betonwerken, Funderingswerken, Vloerplaten, Kelderbouw, Zwembad in gewapend beton, Aanleg van zwembaden, Bijgebouw, Projectontwikkeling, Rioleringstechnieken

Rubrieken: Rioleringswerken, Renovatie, Nieuwbouw, Aannemers - Woningbouw

Overige rubrieken:
MDS Bouwwerken, Zele

MDS Bouwwerken in Zele: expert in projectontwikkeling

Bent u op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf? Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij MDS Bouwwerken aan het juiste adres. Wij garanderen dat uw project altijd vakkundige opgeleverd wordt, zowel nieuwbouw als renovatie. Wij hebben expertise in diverse rioleringstechnieken en staan u dan ook steeds bij om inspecties of ontstoppingswerken uit te voeren. Schakel ons in voor onder andere: funderingswerken, kelderbouw, betonwerken, de aanleg van zwembaden of het plaatsen van vloerplaten. Wij streven ernaar om uw droomhuis waar te maken. Wilt u een zwembad in gewapend beton? Of een bijgebouw laten plaatsen op uw terrein? MDS Bouwwerken uit Zele realiseert het voor u. Ook het aanleggen van poolhouses is aan ons besteed: geniet in volle teugen van uw zwembad met aanliggend een overdekte ruimte waar u heerlijk kunt ontspannen. Door ons grote netwerk van onderaannemers, architecten en overheidsinstanties zijn wij uw aangewezen zakenpartner voor projectontwikkeling. Wij zijn werkzaam in Oost-Vlaanderen en 19 randgemeenten rond Brussel.

Beton- & funderingswerken

Met onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op perfect beton en funderingswerken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en materialen, zodat u weinig onderhoudswerk heeft en jaren plezier beleefd van uw aanbouw of nieuwbouw. Ook voor al uw kelderbouw, vloerplaten, kunstwerken en zwembaden in gewapend beton is MDS Bouwwerken uw geknipte partner. In betonwerken zijn we al vele jaren actief. Zo hebben we heel wat referenties en een uitstekende reputatie opgebouwd in zowel de openbare als private sector.

Aanleg van zwembaden en poolhouses

U kunt ook op ons rekenen voor de aanleg van zwembaden. Wilt u naast uw zwembad graag een poolhouse plaatsen? Ook dan kunt u op ons vertrouwen. Een poolhouse creëert het hele jaar door een vakantiegevoel, zo kunt u samen met vrienden en familie genieten van een overdekte oase. Het leent zich ook perfect als ontspanningsruimte door integratie van een sauna, jacuzzi of douche- en kleedkamer. Wij plaatsen uw poolhouse volledig volgens uw wensen en zorgen voor een gebruiksklare ruimte, indien gewenst met aansluitend terras.

Breed scala aan projecten

Voor een breed scala aan projecten kunt u op ons rekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor andere:

Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust contact op, onze vakkundige bouwers komen graag bij u langs om uw plannen in kaart te brengen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen