Adres
Renovatiebedrijf - Sarko Reno B.V., Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Sarko Reno B.V.
Mechelbaan 71
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Antwerpen

www.sarko-reno.be

Trefwoorden: Plaatsen van ramen, Plaatsen van deuren, Dakisolatie, Totaalrenovaties, Ramen en deuren mechelen, Leggen van rolluiken, Verbouwingswerken, Plaatsen van aluminium ramen, Renovatiebedrijf, Volledige afwerking

Rubrieken: Isolatiewerken, Renovatiewerken, Renovatie, Klusbedrijf, Dak Isolatie

Openingstijden
Ma 08.00 - 17.00
Di 08.00 - 17.00
Wo 08.00 - 17.00
Do 08.00 - 17.00
Vr 08.00 - 17.00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Sarko Reno B.V., Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Renovatiebedrijf Sarko Reno B.V. in Onze-Lieve-Vrouw-Waver Antwerpen

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaringsdeskundige als het om renovatie en isolatie gaat? Dan bent u bij Sarko Reno B.V. in Onze-Lieve-Vrouw-Waver aan het juiste adres. We bieden u een waaier aan diensten en garantie op onze werken. Doe een beroep op ons voor het plaatsen van ramen, plaatsen van deuren, dakisolatie, totaalrenovaties, ramen en deuren mechelen, het leggen van rolluiken, verbouwingswerken en het plaatsen van aluminium ramen. Ons renovatiebedrijf staat garant voor een volledige afwerking op maat van u!

Renovatiebedrijf Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Antwerpen

Renovatiebedrijf in Antwerpen

Onze firma is uw specialist in het uitvoeren van totaalrenovaties. Eén kamer in het nieuw steken of een volledige woning en kantoor vernieuwen, het is allemaal mogelijk dankzij de veelzijdige service van Sarko Reno. Ook het aanbouwen van keukens of badkamers, garages metselen en afwerken of een verdieping op uw bestaande woning voorzien, kunt u aan ons vragen. Met onze renovatiewerken staan wij erg sterk wanneer u verbouwingsplannen heeft, maar met onze ervaring staan wij u eveneens bij in het afwerken van uw nieuwbouw. Mogen we u hier eens meer over vertellen?

Onze diensten en services vanuit Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Welkom bij Sarko Reno B.V. we helpen u graag verder met al uw vragen, voor advies en voor het verkrijgen van een offerte voor uw project in:

Het isoleren van uw nieuwe en/of bestaande woning

Isoleren is een standaard geworden tijdens renovatiewerken. Maar denk bij een bestaande woning niet te snel dat het niet beter geïsoleerd kan worden. Met de meest recente technieken kan uw pand wel degelijk een isolatielaag krijgen. Neem hiervoor gerust contact op met Sarko Reno om de mogelijkheden voor isolatiewerken te bespreken. De voordelen van isolatie zijn niet meer te ontkennen. Door het gebruik van de juiste materialen en een professionele plaatsing kan u veel besparen op uw energiefactuur. Tijdens de frisse en koude wintermaanden blijft de warmte beter in de kamers en bij warme dagen houdt u de koelte makkelijker binnenskamers.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Totaalrenovaties Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Antwerpen

Offerte aanvraag / Contact opnemen