Adres
Kastarken, Lebbeke

Kastarken
Lange Minnestraat 69
Lebbeke
Oost-Vlaanderen

www.kastarken.be

Trefwoorden: Binnenspeeltuinen, Feestzaal, Kinderboerderij, Peuterspeeltuin, Kinderspeeltuin, Verjaardagsfeesten, Party's, Communiefeesten, Familiefeesten, Pensioen party's

Rubrieken: Speeltuinen, Party service, Zaalverhuur, Feesten en organisaties

Overige rubrieken:
Kastarken, Lebbeke

Kastarken, Lebbeke


't Kastarken in Lebbeke is de ideale locatie als u een feest wilt organiseren. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Naast onze prachtige feestzalen biedt 't Kastarken namelijk ook nog een schitterend buitenterras ter beschikking. Hier kunt u bij goed weer genieten van de mooie tuin, de zon en een goeie pint. Onze feestzalen zijn ook ideaal voor huwelijksrecepties, tuinparty's, barbecue's en nog veel meer! Wij hebben verschillende zalen tot onze beschikking:

  • een zaal tot 120 personen
  • een zaal tot 60 personen

Kinderspeelparadijs

Heeft u kinderen? Ook dan kunt u terecht bij 't Kastarken. Zowel voor een dagje uit als een kinderfeestje. Bij 't Kastarken ravotten uw kleine oogappeltjes in een echt overdekt speelparadijs. Er zijn binnenspeeltuinen voor alle kinderen.Peuters, kinderen, maar ook avonturiers kunnen hun hart bij ons ophalen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het Grote Fun House
  • De Peuterzone
  • Het Crazy SHOOT spel

Ook beschikken wij over een ware kinderboerderij met speelweide. Naast ons overdekt speelparadijs met de verschillende speeltuinen, kunnen de kinderen in 't Kastarken ook een bezoek brengen aan de dieren in de kinderboerderij.

De speelweide is ideaal voor spelletjes, zoals tikkertje, 1-2-3 pattat, zakdoek leggen, enzovoorts. Hier kunnen ze voluit spelen. De speelweide is ook meteen de perfecte tuin om van te genieten op het zonneterras.

Smulparadijs

Na alle spelletjes en activteiten hebben de kinderen waarschijnlijk stevige trek gekregen. Gelukkig maar dat u de lekkerste frietjes uit de streek in 't Kastarken vindt. Dit is zeker smullen geblazen in combinatie met een knapperig gebakken stukje vlees of met één van onze specialiteiten waaronder overheerlijk stoofvlees, lekkere paardenworstjes en nog veel meer. Naast de echte Belgische frituur kunt u bij ons ook terecht in de broodjeszaak voor een uitgebreid aanbod in vers belegde broodjes en smossen.

Kortom, 't Kastarken is een totaalconcept. Kijk eens rond op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

De lekkerste Fritjes uit de streek vind je in 't Kastarken. Samen met een knapperig gebakken stukje vlees of met één van onze Specialiteiten waaronder overheerlijk Stoofvlees, super goeie Paardeworstjes en veel meer...
Naast de echte Belgische Frituur kan je bij ons ook terecht in de Broodjeszaak voor een uitgebreid gamma vers gemaakte broodjes en Smossen.

SMAKELIJK...


Lees meer op www.kastarken.be

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen