Adres
Ontmossen van daken - JS Reinigingswerken, Rijkevorsel

JS Reinigingswerken
Emiel van Roeystraat 1 bus a102
Rijkevorsel
Antwerpen

www.js-reinigingswerken.be


Trefwoorden: Ontmossen van daken, Ontmossen van gevels, Ontmossen van opritten, Dakreiniging, Zonnepanelen reiniging, Hydrofuge behandeling, Aanleg oprit, Tuinrenovatie, Glasbewassing, Terras reinigen

Rubrieken: Schoonmaakbedrijf, Zonnepanelen, Tuinaanleg & -onderhoud, Opritten en Terassen, Algemeen Renovatie

Openingstijden
Ma 07:00 - 19:00
Di 07:00 - 19:00
Wo 07:00 - 19:00
Do 07:00 - 19:00
Vr 07:00 - 19:00
Za 07:00 - 16:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
JS Reinigingswerken, Rijkevorsel

Ontmossen van daken door de specialist van JS Reinigingswerken in Rijkevorsel Antwerpen

Bent u op zoek naar een specialist in het ontmossen, aanleggen en onderhouden van uw buitenomgeving? Dan bent u bij JS Reinigingswerken in Rijkevorsel aan het juiste adres. Voor het ontmossen van daken, ontmossen van gevels, ontmossen van opritten, dakreiniging, zonnepanelen reiniging, hydrofuge behandeling, aanleg oprit, tuinrenovatie, glasbewassing en terras reinigen staat dit team voor u klaar. Wat maakt JS Reinigingswerken anders? Naast het behandelen, geloven zij ook in voorkomen. Voor uw terras en opritten bieden zij bijvoorbeeld een nabehandeling aan, zodat zij voorkomen dat onkruid en groenaanslag weer terug komt. Zo heeft u langer plezier van uw prachtige buitenomgeving. 

Uw partner in buitenreiniging - Voorkomen is beter dan genezen

Zijn uw dak, gevel, terras, oprit, ramen of zonnepanelen vuil, maar u wilt deze niet beschadigen tijdens het reinigen of u heeft geen zin de ladder op te kruipen? Dan bent u bij JS Reinigingswerken aan het juiste adres. Dit team specialisten reinigt met passie voor het vak een spik en span eindresultaat. JS Reinigingswerken werkt zeer klantgericht met als doel te voldoen aan uw wensen. Klanttevredenheid staat op de eerste plaats. Onder het mom voorkomen is beter dan genezen, gaan zij dagelijks aan de slag voor u. Onderhouden is beter dan repareren en reinigen is goedkoper dan vervangen. Als u eenmalig intensief laat reinigen en daarna periodiek een preventief onderhoud laat uitvoeren, is dit een prima manier voor langdurig behoud van een mooi dak, terras en oprit en zo zult u op termijn kosten besparen.

Ontmossen van daken door de specialist uit Rijkevorsel

Bij JS Reinigingswerken werkt het team met kwalitatieve producten en op een professionele manier. Zij gaan niet enkel aan de slag met uw dak, maar ook met uw ramen, zonnepanelen, gevels, serre of terrasoverkappingen, buitenmuren en uw terrassen of opritten. Het reinigen van uw dak heeft meerdere functies. Naast dat het dak vrij wordt gemaakt van vuil, mos en aanslag, voorkomt het ook schade in de toekomst. Het reinigen van uw dak is een milieuvriendelijk proces. Het water bevat geen schadelijke chemische middelen en kan gewoon weg worden gespoeld. Een proper dak zorgt er niet alleen voor dat uw woning er mooi uitziet, maar draagt ook bij aan de kwaliteit van uw woning. Zo ook voor uw terras en opritten. De groene aanslag die in vrijwel elke tuin, terras of oprit opduikt bestaat uit mos en algen. JS Reinigingswerken biedt een preventieve behandel methode aan. Neem contact op met deze reinigingsspecialisten om alle mogelijkheden door te nemen. 

Alle diensten op een rij voor de regio Antwerpen

Wij nodigen u uit contact op te nemen met JS Reinigingswerken als u op zoek bent naar onderhoud van uw buitenomgeving en behoefte heeft aan:

  • Ontmossen van daken
  • Ontmossen van gevels
  • Ontmossen van opritten
  • Dakreiniging
  • Zonnepanelen reiniging
  • Hydrofuge behandeling
  • Aanleg oprit, Tuinrenovatie
  • Glasbewassing
  • Terras reinigen

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Ontmossen van daken - JS Reinigingswerken, Rijkevorsel

Offerte aanvraag / Contact opnemen