Adres
Nickei BVBA

Nickei BVBA
Natendries 23
Oudenaarde
Oost-Vlaanderen

www.nickei.net


xyzbatteauw@hotmail.com

Trefwoorden: Oldtimer verhuur, Oldtimer huren, Oldtimer huren met chauffeur, Citroën DS21 te huur, Citroën DS21 te huur met chauffeur, Citroën DS21 huren

Rubrieken: Autoverhuur, Oldtimers

Overige rubrieken:
Nickei BVBA, Oudenaarde

Nickei BVBA in Oudenaarde, voor een speciale ervaring in een oldtimer

Wilt u een oldtimer huren voor een speciale dag? Dan bent u bij Nickei BVBA aan het goede adres. Dit verhuurbedrijf heeft een Citroën DS21 te huur. U kunt deze oldtimer huren met chauffeur. Perfect voor een gala, bruiloft of jubileum. Dit verhuurbedrijf biedt de citroen DS21 te huur met chauffeur aan, zodat u de mogelijkheid heeft om optimaal van de rit te genieten.  Bij een speciale dag hoort natuurlijk ook speciaal vervoer. Samen met uw partner, familie of vrienden kunt u de Citroën DS21 huren om uw dag ongetwijfeld nog specialer te maken. U kunt voor oldtimer verhuur dus zeker bij Nickei BVBA aankloppen. Neem gerust contact op.

Citroën DS21

Iedereen wil natuurlijk stijlvol aankomen op locatie. Met de Citroën van Nickei BVBA bent u verzekert van een riante aankomst op bestemming. De Citroën DS21 is een beroemd automodel van het Franse merk Citroën. Het is een authentieke, chique oldtimer waarmee u iedereen versteld doet staan. Een ritje in de oldtimer is dus niet alleen een unieke ervaring, maar ook een manier om indruk te maken. Doordat de auto gesloten is, kunt u ook genieten van uw rit bij minder mooi weer. U kunt de Citroën DS huren voor een middag of per uur.

Optimaal genieten

Hoe leuk is het om met een oldtimer op bestemming aan te komen of simpelweg rond te toeren? Verhuurbedrijf Nickei BVBA maakt het mogelijk. Zij bieden de gelegenheid om een rit te maken in een Citroën DS21 tegen een scherpe prijs. Of u het nu is voor een gala jubileum of trouwfeest, met de oldtimer van Nickei BVBA heeft u gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. De oldtimer wordt verhuurd met chauffeur. Zo kunt u extra genieten van het prachtige uitzicht en de mensen om u heen. 

Locaties 

Wilt u een ritje maken in de oldtimer? Nickei BVBA brengt u met de Citroën DS21 langs prachtige locaties in de Vlaamse Ardennen. Samen met uw medepassagiers kunt u genieten van het fraaie uitzicht. Nickei BVBA verzorgt onder andere tochten langs:

  • Oudenaarde
  • Ronse
  • Kluisbergen
  • Geraardsbergen

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Nickei BVBA, Oudenaarde

Offerte aanvraag / Contact opnemen