Adres
Nieuwe vloer in huis - Dreamhouse Renovatie, Liedekerke

Dreamhouse Renovatie
Kasteelstraat 4
Liedekerke
Vlaams-Brabant

www.dreamhouserenovatie.be

Trefwoorden: Nieuwe vloer in huis, Dakisolatie, Gyproc wanden en plafond plaatsen, Parketvloer leggen, Spanplafond plaatsen, Badkamerrenovatie, Zolderrenovatie, Betrouwbare aannemer renovatiewerken, Plamuren voor wanden en plafonds, Sanitair aansluiten

Rubrieken: Aannemers, Renovatiewerken, Totaalwerken, Badkamerrenovatie, Vloerenleggers

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Dreamhouse Renovatie, Liedekerke

Met Dreamhouse Renovatie in Liedekerke kiest u voor droombadkamer, perfecte wanden, plafonds, zolders en nieuwe vloer in huis

Bent u toe aan het renoveren van uw woning of pand? Lees dan snel verder over Dreamhouse Renovatie in Liedekerke, want met een renovatie door Dreamhouse ligt het pand van uw dromen binnen handbereik. Met kennis, kunde en passie staan we klaar om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Doe onder meer een beroep op ons vakmanschap als u op zoek bent naar een nieuwe vloer in huis, dakisolatie, Gyproc wanden en plafond plaatsen, parketvloer leggen, spanplafond plaatsen, badkamerrenovatie, zolderrenovatie, plamuren voor wanden en plafonds, en sanitair aansluiten. We zijn dé betrouwbare aannemer renovatiewerken in Vlaams-Brabant die graag uw droomrenovatie uitvoeren.

Zolderrenovatie Liedekerke, Vlaams-Brabant

Over Dreamhouse Renovatie in Liedekerke

Of u nu een enkele kamer wil laten vernieuwen of uw volledige pand wil laten renoveren, voor al uw renovaties binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres! We zijn immers ware specialisten in de branche en tijdens een renovatie voltooien we allerhande karweien. Denk aan schilderen, sanitair aansluiten en isoleren. Op voorhand komen we de ruimtes in kwestie bekijken en overlopen we uitgebreid de mogelijkheden en het kostenplaatje van uw droomrenovatie. Dankzij onze ruime expertise kunnen we u optimaal adviseren om zo tot de renovatie van uw dromen te komen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om kennis te maken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op. We staan u graag bij met raad en daad.

Een nieuw plafond en een nieuwe vloer in huis

Onze stielmannen leggen vloeren aan en plamuren plafonds volgens de regels van de kunst. We gaan vooral binnenshuis te werk, want hier ligt onze passie en onze specialiteit. Concreet bestaat ons dienstenpakket uit (binnen)vloeren aanleggen, daken, muren & vloeren isoleren, Gyprocwanden en plafonds plaatsen, kleine elektriciteitswerken verrichten, professionele interieurschilders, parket aanleggen en opschuren, sanitair aansluiten, spanplafonds plaatsen en wanden en plafonds plamuren. We hanteren hierbij steeds kwalitatieve materialen en verzekeren u van een perfect afgewerkt project. Heeft u een klus in gedachten die niet in bovenstaande lijst staat? Neem dan contact op en wie weet kunnen we u ook hiermee verder helpen.

Ons droomaanbod en onze services vanuit Vlaams-Brabant

Ons deskundige renovatieteam is actief bij particulieren en bedrijven in heel Vlaanderen. We bespreken vooraf grondig uw wensen en staan u gedurende het hele proces graag te woord voor vragen en advies. Voor een blik achter de schermen van onze firma kunt u genieten van ons fotoalbum met realisaties en kunt u onze Facebookpagina bekijken. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder:

  • Nieuwe vloer in huis
  • Dakisolatie
  • Gyproc wanden en plafond plaatsen
  • Parketvloer leggen
  • Spanplafond plaatsen
  • Badkamerrenovatie
  • Zolderrenovatie
  • Betrouwbare aannemer renovatiewerken
  • Plamuren voor wanden en plafonds
  • Sanitair aansluiten

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Betrouwbare aannemer renovatiewerken Liedekerke, Vlaams-Brabant

Offerte aanvraag / Contact opnemen