Adres
Dakwerken Kemco, Zepperen

Dakwerken Kemco
Eikhoutstraat 33
Zepperen
Limburg

www.dakwerkenkemco.be

Trefwoorden: Nieuwe hellende daken, Herstellingen aan uw hellend of plat dak, Dakisolatie en het reinigen van daken, Rhepanol of roofing, Dakvensters van velux, Hanggoten of bakgoten in zink of koper, Voegen of metselen van een schouw, Herstellen van nokken en zijplanken

Rubrieken: Gevelrenovatie, Dak- en zinkwerken, Dakenreparaties, Gevel en Dakwerken, Dakdekker

Overige rubrieken:
Dakwerken Kemco, Zepperen

Dakwerken Kemco in Zepperen, een degelijk en professioneel dakwerkersbedrijf

Dakwerken Kemco in Zepperen is de juiste partner om in te schakelen voor al uw dakwerken uitgevoerd met de beste materialen. De dakdekker is gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe daken; nieuwe hellende daken worden hier vakkundig geplaatst. Niet alleen voor de plaatsing, maar ook herstellingen aan uw hellend of plat dak worden hier uitgevoerd. Zo helpen ze u onder andere met het voegen of metselen van een schouw of het herstellen van nokken en zijplanken. Ze werken naar keuze met rhepanol of roofing. Daarnaast brengen ze met dakisolatie en het reinigen van daken uw dak in topconditie voor een betere bescherming. Voor uw daken zijn dakvensters van velux een goede keuze waarmee u veel licht in huis brengt. U kunt hier ook uw dakgoten laten afwerken en hierbij de keuze uit hanggoten of bakgoten in zink of koper. 

IMG_1780.jpg - Dakwerken Kemco, Zepperen

Uiteenlopende diensten bij Dakwerken Kemco 

Als u problemen heeft met uw dak zoekt Dakwerken Kemco samen met u naar de meest optimale oplossing voor uw dakwerken. Ze houden hierbij natuurlijk rekening met uw behoeften en budget. Ook al is dit een jong en dynamisch bedrijf, het team bestaat uit echte vakmannen. Bij Dakwerken Kemco staat klanttevredenheid altijd voorop! Alle dakwerken worden uitgevoerd met de beste materialen, zodat u als klant altijd rekent op een professioneel resultaat. Het enthousiaste bedrijf biedt onder andere de volgende diensten aan:

Dakherstellingen en gevelbekleding in Zepperen 

Als uw dak schade heeft opgelopen dan schakelt u Dakwerken Kemco in voor kleine en grote dakherstellingen. Met professionele service en kwaliteit wordt uw dak weer in topconditie gebracht. Zo helpen ze u bij het herstellen van dakgoten, het terugplaatsen van dakpannen en het herstellen van nokken en zijplanken. Ook besteden ze aandacht aan de schouw en is het opnieuw metselen en voegen van een schouw hier mogelijk. Naast dakherstellingen helpt Dakwerken Kemco u graag met de gevelbekleding. Hiermee geeft u uw woning niet alleen een nieuwe look, maar is het ook de perfecte uitkomst om de gevel in een nieuw jasje te steken en tegelijkertijd te isoleren. Voor de gevelbekleding zijn natuurlijk verschillende kleuren en materialen mogelijk.

Vakkundig geplaatste daken bij Dakwerken Kemco

Bij Dakwerken Kemco is naast het herstellen van daken ook het plaatsen van nieuwe daken een mogelijkheid. Voor uw daken heeft u ook de keuze om prachtige velux dakramen te laten aanbrengen. Dit voegt een frisse uitstraling toe en brengt ook nog is veel licht in uw woning. Aan elk dak is het ook mogelijk om zink- en koperwerk op maat uit te voeren. De professionals zijn onder andere in te schakelen voor het afwerken van uw dak met duurzame dakgoten. Welk materiaal ze gebruiken voor de dakgoten is geheel uw eigen keuze bijvoorbeeld hanggoten in antraciet of hanggoten of bakgoten in zink of koper. Bij Dakwerken Kemco in Zepperen kunt u terecht voor alle soorten dakwerken en zink- en koperwerken op maat.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

IMG_1193.jpg - Dakwerken Kemco, Zepperen

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen