Adres
Gespecialiseerd in metselwerken - DKK Algemene Bouw BV, Kapellen

DKK Algemene Bouw BV
Klinkaardstraat 210/C008
Kapellen
Antwerpen

www.dkk-onderneming.be

Trefwoorden: Nieuwbouw, Renovatie binnenhuis, Renovatie buitenhuis, Aanleg van oprit en terrassen, Totaalprojecten, Gespecialiseerd in metselwerken, Ruwbouw, Afwerking, Renovatieproject

Rubrieken: Renovatiewerken, Bouw, Klinkerwerken, Dakdekker

Openingstijden
Ma 06:00 - 20:00
Di 06:00 - 20:00
Wo 06:00 - 20:00
Do 06:00 - 20:00
Vr 06:00 - 20:00
Za 06:00 - 20:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
DKK Algemene Bouw BV, Kapellen

DKK Algemene Bouw BV in Kapellen, uw bouw professional gespecialiseerd in metselwerken, bouwwerken en standenbouw

Zoekt u een professional op het gebied van bouwwerken voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Bespreek dan zeker eens uw ideeën met DKK Algemene Bouw BV in Kapellen. Wij zijn expert op het gebied van totaalprojecten bij zowel nieuwbouw, renovatie binnenshuis als uw renovatie buitenhuis. Hierbij verzorgen wij alles vanaf de ruwbouw tot de volledige afwerking op maat, inclusief de aanleg van oprit en terrassen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in metselwerken in elk denkbare stijl. Kortom, voor een vakkundige bouwspecialist, gaat u naar DKK Algemene Bouw BV.

Gespecialiseerd in metselwerken - DKK Algemene Bouw BV, Kapellen

Over DKK Algemene Bouw 

DKK Algemene Bouw staat onder leiding van zaakvoerder Dempsey Van Der Schueren. Met meer dan 12 jaar ervaring binnen de bouwsector zorgt Dempsey, samen met zijn team, voor deskundige afgeronde bouwprojecten van de hoogste kwaliteit. Onze vakkundige professionals, werken met de beste materialen voor particuliere en bedrijfsmatige opdrachtgevers. Elke opdracht is met ons bespreekbaar, vanaf de ruwbouw tot en met de afwerking. Wij werken efficiënt en accuraat en houden ons aan gemaakte afspraken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u op voorhand waar u aan toebent.

Gespecialiseerd in metselwerken

Wist u dat er heel veel verschillende soorten metselwerken bestaan om uit te kiezen? Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw gevelstenen verlijmen of metselwerken uitvoeren met een dunne voeg. Op deze manier bereikt u een compleet ander effect dan met traditioneel metselwerk. Dankzij de uitermate dunne voegen, wordt het aangezicht van de gevel bepaald door de stenen en niet door het voegwerk, met een modern en strak uiterlijk tot gevolg. Als specialist in metselwerken adviseren wij u graag over de diverse uiteenlopende stijlen en mogelijkheden. Zo krijgt u een woning die er ook aan de buitenzijde tip top uitziet en verhoogt u zeker de waarde van uw pand.

Voor een allround bouwbedrijf

Heeft u een enkele klus of een compleet project? U kunt ons overal voor uitnodigen, waarbij elke opdracht bespreekbaar is. Neem vast een kijkje op onze website voor eerdere realisaties bij tevreden klanten. DKK Algemene Bouw is werkzaam binnen de regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen. Tenslotte kunt u ons ook inhuren voor het bouwen van al uw bouwwerken op beurzen, festivals en concerten. Wij bieden onze klanten de volgende diensten:

  • Nieuwbouw
  • Renovatie binnenhuis
  • Renovatie buitenhuis
  • Aanleg van oprit en terrassen
  • Totaalprojecten
  • Gespecialiseerd in metselwerken
  • Ruwbouw
  • Afwerking
  • Renovatieproject

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Gespecialiseerd in metselwerken - DKK Algemene Bouw BV, Kapellen

Offerte aanvraag / Contact opnemen