Adres
Prik-Tik-JMC Drinks, Maasmechelen

Prik-Tik-JMC Drinks
Rijksweg 626 C
Maasmechelen
Limburg

www.jmc-drinks.be


Trefwoorden: Lokale Limburgse bieren, Fruitbieren, Streekbieren, Trappist bieren, Verkoop van champagne, Sterke dranken, Biermanden, Kinderdranken en frisdranken, Likeuren, Verkoop van snoep en chips

Rubrieken: Bierhandel, Drankenhandel, Bier - Handel

Overige rubrieken:
Prik-Tik-JMC Drinks, Maasmechelen

Voor speciale bieren, mooie champagnes of sterke dranken moet je bij Prik-Tik-JMC Drinks in Maasmechelen zijn

In drankenwinkel Prik-Tik-JMC Drinks in Maasmechelen kun je terecht voor de aankoop van meer dan 1000 soorten bieren: zowel voor gewone pils-bieren als voor trappist bieren, streekbieren, fruitbieren of lokale Limburgse bieren. Uiteraard zijn wij ook jouw verkooppunt voor sterke dranken en likeuren. En kun je bij ons terecht voor de verkoop van snoep en chips. JMC Drinks heeft een grote selectie wijnen. Zo kun je bij ons zowel wijnen uit de klassieke wijnregio’s en landen vinden, als van de nieuwe opkomende streken. Ook populaire champagne, cava en prosecco zitten in ons gamma. Kom daarom gezellig langs in onze winkel in Maasmechelen voor de verkoop van champagne. Wij verkopen ook biermanden met altijd een mooie selectie (streek)bieren; leuk om cadeau te doen of om te krijgen! Naast alcoholische dranken verkopen wij ook kinderdranken en frisdranken. Kortom, ons assortiment is voor iedereen!

jmc-7.png - Prik-Tik-JMC Drinks, Maasmechelen

Meer dan 1000 bieren

Prik-Tik-JMC Drinks is gespecialiseerd in bieren. Naast ons grote assortiment streekbieren hebben wij ook elke maand een “bier van de maand” in de kijker. Of kom een keer proeven op onze bierdegustatie in de winkel van JMC Drinks Maasmechelen! Vind je ondanks het grote assortiment niet onmiddellijk het biertje dat je zoekt? Vraag er dan vrijblijvend naar, wij zijn altijd bereid om het eventueel te bestellen.

Bier- of wijnproeverij

Houd onze website in de gate voor de eerstvolgende proefavond! We organiseren maandelijks zowel bier proefavonden als wijnproefavonden. Kom gezellig met je vrienden meer kennis opdoen van wijn of bier, en dat alles in onze mooi opgezette proeflokaal. Wist je bovendien dat Prik-Tik-JMC Drinks ook gespecialiseerd is in geschenkmanden, die gevuld worden naar uw eigen smaak, met onder andere bieren, sterke dranken of aperitieven. Dit faciliteren we zowel voor particulieren, leuk voor bijvoorbeeld verjaardagen of speciale feestdagen, als voor bedrijven. Kom zelf maar eens kijken om onze prachtige nieuwe winkel te ontdekken!

Sterke dranken en meer

Naast wijn en bier hebben we ook een grote keuze (ruim 700 soorten/merken) in sterke dranken en likeuren. De keuze is reuze. Zo verkopen wij diverse merken gin, whisky, rum, jenever, vodka, cognac, en alle klassieke aperitieven. Neem vrijblijvend contact op, of kom langs in de winkel, voor onder andere:

  • Lokale Limburgse bieren
  • Fruitbieren
  • Streekbieren
  • Trappist bieren
  • Verkoop van champagne
  • Sterke dranken
  • Biermanden
  • Kinderdranken en frisdranken
  • Likeuren
  • Verkoop van snoep en chips

Vragen? Of speciale wensen? Wij zijn ook via onze website te bereiken om al je vragen te beantwoorden.

jmc-16-400x267.png - Prik-Tik-JMC Drinks, Maasmechelen

Offerte aanvraag / Contact opnemen