Adres
Kwalitatieve zwembaden - Aquatime, Duffel

Aquatime
Mijlstraat 263
Duffel
Antwerpen

www.aquatimebv.be

Trefwoorden: Kwalitatieve zwembaden, Zwemvijvers, Oprit laten aanleggen, Terras laten leggen, Totaalproject tuinaanleg, Tuinadviseur, Totaalproject zwembaden, Droomtuin laten ontwerpen, Beste tuinman, Tuinman in de buurt

Rubrieken: Hoveniersbedrijven, Zwembaden, Zwembaden Aanleg, Tuinaanleg

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Aquatime, Duffel

Kwalitatieve zwembaden van Aquatime in Duffel Antwerpen

Bent u op zoek naar een expert in zwembaden, een specialist in tuinen en een team om uw droom voor uw volledige buitenomgeving te realiseren? Dan bent u bij Aquatime in Duffel aan het juiste adres. Voor kwalitatieve zwembaden, zwemvijvers, uw oprit laten aanleggen, uw terras laten leggen en uw totaalproject tuinaanleg kunt u rekenen op een perfecte uitvoering door deze tuinadviseur. Voor uw totaalproject zwembaden en uw droomtuin laten ontwerpen bent u bij Aquatime bij de beste tuinman. Neem voor meer informatie, advies of een offerte vandaag nog contact op met het team van Aquatime. De tuinman in de buurt die uw buiten dromen waarmaakt!

Kwalitatieve zwembaden Duffel, Antwerpen

Kwalitatieve zwembaden aanleggen door de specialisten in Duffel

Een tuin met een zwembad is pas écht een droomlocatie als de rest van uw tuin er ook verzorgd uitziet. Daarom biedt Aquatime u totaalprojecten aan waarbij zij uw volledige tuin aanpakken. Van de aanleg van uw zwembad tot aan het verzorgen van al het nodige tuinonderhoud. Om volledig aan uw zwembad wensen te voldoen, bieden zij u een ruim aanbod aan keuzes. Zo kunt u volledig zelf bepalen welke kleur de binnenstof zal zijn, met welke stenen het bad wordt afgewerkt en hoe uw roldoek verwerkt wordt. Een zwembad bij Aquatime wordt steeds met de beste kwaliteit en controle gebouwd. Wenst u een chloor zwembad, een bio zwembad of toch liever een zout bad? Alles kan! Aquatime denkt graag met u mee over de meest duurzame oplossing voor uw tuin en realiseert niets minder dan uw droomtuin mét zwembad.

Tuinen & terrassen in samenwerking met de beste partner

Droom alvast een beetje weg: Heeft u na uw plonsje in het zwembad zin in een heerlijk aperitief? Dat kan natuurlijk nergens beter dan op uw eigen terras in de tuin. Om dit mogelijk te maken, werkt Aquatime samen met Greentime. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van uw tuin en terras. Staat een nieuwe oprit of een nieuw terras op uw verlanglijst? Dat komt goed uit! Er zijn oneindige veel mogelijkheden die de samenwerking van deze partners u bieden. Dankzij een breed aanbod aan tegels, stenen en houtsoorten kunt u ook voor uw tuin volledig zelf bepalen hoe uw project er zal uitzien! En kunt u hulp gebruiken voor het ontwerp van uw droomtuin of advies hoe u die exacte sfeer kunt creëren die u wenst? Schakel dan de tuinontwerper van Aquatime in en u ontvangt gegarandeerd uw droomtuin uitgetekend volledig naar uw wensen, dromen en behoeften. 

Alle diensten en services op een rij in Antwerpen

Bent u benieuwd wat de specialisten van Aquatime voor u kunnen realiseren? Neem dan alvast snel een kijkje naar de fotogalerij met een greep uit de realisaties van deze vakexperts en doe inspiratie op voor uw droomtuin. Aquatime staat klaar om voor u aan de slag te gaan met:

  • Kwalitatieve zwembaden
  • Zwemvijvers
  • Oprit laten aanleggen
  • Terras laten leggen
  • Totaalproject tuinaanleg
  • Tuinadviseur
  • Totaalproject zwembaden
  • Droomtuin laten ontwerpen
  • Beste tuinman
  • Tuinman in de buurt

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Kwalitatieve zwembaden Duffel, Antwerpen

Offerte aanvraag / Contact opnemen