Adres
Alphacim, Lichtervelde

Alphacim
Leysafortstraat 22b
Lichtervelde
West-Vlaanderen

www.alfacim.be


Trefwoorden: Kleine herstellingen voor elektriciteit, Algemene elektriciteitswerken, Elektriciteit renovatie, Netwerkbekabeling, Videofonie en parlofonie, Doe het zelf hulp voor elektriciens, Advies voor zelfbouw, Doe Het Zelver

Rubrieken: Electriciën, Electriciteitwerken

Overige rubrieken:
Alphacim, Lichtervelde

Alphacim, Lichtervelde

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor de opmaak van een elektrisch dossier voor de keuring van uw woning? Dan bent u bij ons van Alphacim uit Lichtervelde aan het juiste adres!

Het is namelijk zo dat bij de verkoop van een woning een keuring vereist is. Hiervoor moet er een elektrisch dossier worden opgemaakt. Dat bestaat uit ondermeer een ééndraadsschema en een situatieplan. Wij meten voor u de elektrische installatie uit en zorgen voor het opstellen van de schema’s, uitgaande van het bouwplan. Dit voor een forfait bedrag ‘all inclusive’. De schema’s worden U bezorgd in PDF formaat of op papier ( 3 exemplaren ) zodat dit kan gebruikt worden voor de keuring.

Doe-Het-Zelf Hulp voor zelfbouwers: U kan bij ons terecht voor Hulp bij Doe-Het-Zelf. Hierbij wordt u begeleid met advies, terwijl u de werken zelf uitvoert. Dit kan ondermeer bij:

  • Het ontwerp van de elektrische installatie (waar moeten er stopcontacten komen, schakelaars, verlichtingspunten, ...)
  • Aankoop van de materialen, indien u dit wenst
  • Opbouw van de elektrische kast
  • We staan steeds klaar voor U om U telefonisch bij te staan bij vragen.
  • Regelmatig wordt een werfbezoek uitgevoerd teneinde de werken op te volgen.
  • Het ééndraadschema en het situatieplan wordt automatisch voorzien op het einde van de werken

Indien u nog vragen heeft of aanvullende informatie wenst? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Electriciën, Electriciteitwerken, Kleine herstellingen voor elektriciteit, Algemene elektriciteitswerken, Elektriciteit renovatie, Netwerkbekabeling, Videofonie en parlofonie, Doe het zelf hulp voor elektriciens, Advies voor zelfbouw en Doe Het Zelfer in Lichtervelde, West-Vlaanderen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen