Adres

Ambiance On Tour
Anjelierenstraat 2
Aarschot
Vlaams-Brabant

www.topiee.be


Trefwoorden: Ambiance, Mobiele muzikanten, Poppentheater, Schooltheater, Kindershow, Troubadour, Educatief poppentheater, Kinderanimatie, Schoolvoorstellingen

Rubrieken: Theaters en Theaterbureaus, Entertainment, Animatie

Overige rubrieken:
Ambiance On Tour, Aarschot

Ambiance On Tour, Aarschot

Passie voor muziek en animatie voor iedere organisatie

Droomwolk
KindervoorstellingSchoolvoorstelling De droomwolk komt naar je school, waarbij u de keuze heeft uit:

  • Veilig op stap met Rood en Groen
  • Het gouden ei van Kakelgem
  • Drie keer de Droomwolk
  • Themavoostellingen (Pasen, Halloween, Sint en Kerst) mogelijk


Troubadours
TroubadoursVan oudsher trekken de troubadours rond om hun liederen te brengen. Ook Jan Staes. Deze moderne troubadour heeft een zeer gevarieerd programma. Hij zingt in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Zo kan hij ingezet worden als uw evenement in een bepaald thema is opgebouwd. Hannes Kabannes zal dan optreden in aangepaste kledij.

Muzikaal Urgentie Team
Zo rap als de MUG maar veel plezanter. De MUT zorgt voor de nodige dosis muzikale humor. Zij brengen een avondvullende show in up tempo, van eigen werk en bewerkingen van gekende songs waarin zij ook de actualiteit aansnijden. Naast hun zaaloptreden kunnen zij mobiele manifestaties opluisteren.

Die Demerthaler Rockenjäger
Full power ambiance met dit Trio. Alle genres van het Duits–Oostenrijks repertoire komen aan bod, van drinkliederen Mobiele muzikantentot Alpen gejodel. Aangepast aan het publiek maken zij er voor iedere generatie een onvergetelijk optreden van. Ideaal voor een Après ski-avond, een Duits thema-feest of gewoon als de pannen van het dak moeten.

Met Die Demerthaler Rockenjäger is het altijd een schot in de roos. In de kersttijd worden zij Die Weinachtfreunde en in een kerstmannenpak luisteren zij kerstborrels, kerstmarkten, kerstfeesten op met vrolijke kerstmuziek.

Schoolvoorstellingen

Offerte aanvraag / Contact opnemen