Adres
Professionele schrijnwerker - Timmer & schrijnwerk JJ, Evergem

Timmer & schrijnwerk JJ
Schuurstraat 18
Evergem
Oost-Vlaanderen

www.timmer-schrijnwerkjj.be


Trefwoorden: Keukens op maat, Dressing op maat, Kasten op maat, Aanleg parket en laminaat, Stalen deuren, Balustrade, Tegelwerken binnen en buiten, Trapleuningen, Professionele schrijnwerker

Rubrieken: Aluminium, Ramen & Deuren, Gyprocwerken, PVC, Timmer en schrijnwerken

Openingstijden
Ma 07:00 - 19:00
Di 07:00 - 19:00
Wo 07:00 - 19:00
Do 07:00 - 19:00
Vr 07:00 - 19:00
Za 07:00 - 19:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Timmer & schrijnwerk JJ, Evergem

De professionele schrijnwerker en maatwerk expert vindt u bij Timmer & schrijnwerk JJ in Evergem Oost-Vlaanderen

Uw schrijnwerk en maatwerk wil u uiteraard niet zomaar overlaten aan de eerste de beste! Kies daarom voor Timmer & schrijnwerk JJ in Evergem, met 25 jaar ervaring, een team dat staat als een rots. Gegarandeerd alles exact naar uw wens, en alles is maatwerk bij deze vakexperts. Neem contact op als u op zoek bent naar de vakmannen in keukens op maat, dressing op maat, kasten op maat en aanleg parket en laminaat, stalen deuren, balustrade, tegelwerken binnen en buiten en trapleuningen. Bij Timmer & schrijnwerk JJ vindt u dé professionele schrijnwerker voor de gehele regio Oost-Vlaanderen. 

Professionele schrijnwerker - Timmer & schrijnwerk JJ, Evergem

De professionele schrijnwerker voor Evergem en omgeving

Het werken met hout kunt u met een gerust overlaten aan Timmer- & schrijnwerk JJ. Met kennis, kunde en enorme ervaring zijn al uw algemene schrijnwerken hier in uitstekende handen. Bovendien staat u als klant altijd centraal. Deze experts luisteren naar uw wensen, uw behoeften en houden rekening met uw budget. Van verlichting tot deuren, alles wordt tot in detail afgewerkt. Zoals onder meer het plaatsen van plafonds van elk formaat, al dan niet met een systeem van ingewerkte verlichting. Of bestaat uw project uit isolatiewerken of het afwerken en inrichten van zolderruimtes, of ruimtes voor professionele doeleinden, zoals bijvoorbeeld kantoor- of winkelinrichting? Wat uw project ook inhoudt, dit team voert het naar volledige tevredenheid uit.

Alles is maatwerk en alles volledig afgestemd op uw projectwensen

U wilt graag elk hoekje en kantje in uw woning benutten. Dan kunt u best kiezen voor maatwerk van keukens en kasten, en voor de uitvoering hiervan is Timmer & schrijnwerken JJ in Evergem de beste keuze. Alles wordt geproduceerd in het eigen atelier, via betaalbaar maatwerk van een uitstekende kwaliteit. Timmer- & schrijnwerk JJ biedt zowel high-end als basic oplossingen voor onder andere dressings en inloopkasten. Hiermee kunt u een leven lang op een praktische wijze al uw spullen opbergen en zal er nooit meer rommel zijn. Maar feitelijk zijn alle werkzaamheden van dit team vakmannen maatwerk. Zij staan paraat voor het plaatsen van wanden in verschillende materialen, het plaatsen van parket, laminaat en kurkvloeren en het plaatsen van deuren in verschillende designs en materialen, alles perfect en tot in detail op maat. Hun vakmanschap staat garant voor deze gedetailleerde afwerking, en uiteraard altijd geheel volgens uw wensen.

Alle diensten voor u op een rij in de regio Oost-Vlaanderen

Wij nodigen u uit inspiratie op te doen in de fotogalerij met realisaties van een aantal eerdere projecten uitgevoerd door Timmer- & schrijnwerk JJ en de referenties te bekijken. Deze onderneming biedt u zichtbaar vakmanschap, al meer dan 25 jaar. Zij staan klaar om voor u aan de slag te gaan en bieden de volgende services:

  • Keukens op maat
  • Dressing op maat
  • Kasten op maat
  • Aanleg parket en laminaat
  • Stalen deuren
  • Balustrade
  • Tegelwerken binnen en buiten
  • Trapleuningen
  • Professionele schrijnwerker

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

 Professionele schrijnwerker - Timmer & schrijnwerk JJ, Evergem

Offerte aanvraag / Contact opnemen