Adres
Indelto - Interieur Delanghe, Knokke-Heist

Indelto - Interieur Delanghe
't Walletje 33A
Knokke-Heist
West-Vlaanderen

www.indelto.be

Trefwoorden: Schrijnwerkerij, Interieur, Maatwerk, Kasten, Keukens, Meubilair, Parket

Rubrieken: Interieurschrijnwerken

Overige rubrieken:
Indelto - Interieur Delanghe, Knokke-Heist

Indelto - Interieur Delanghe, Knokke-Heist

Uw woning is hout waard

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw binnendeuren bij nieuwbouw of renovatie kan uitwerken of zoekt u een bedrijf omdat u kasten en keukens op maat wilt laten plaatsen? Dan bent u bij INDELTO (Interieur Delanghe Tom) aan het juiste adres. Ook voor het leggen van parket sta ik graag tot uw dienst.

Diensten Indelto

Mijn diensten voor u op een rij:

  • Kasten op maat: Samen bepalen we het uitzicht, de kleur, de houtsoort en de specifieke kenmerken van uw eigen kast. U kunt kiezen tussen een open kast met legplanken, een gesloten versie met deuren of een vernuftig systeem om kleding op te hangen. Uiteraard werken wij alleen met het beste kwaliteitshout.
  • Keukens: Keukens waarin ons hout is verwerkt stralen rust en harmonie uit. Ook voor onze keukens werken wij alleen met de beste materialen. Voor onze keukens gebruiken wij het Duitse merk Hettich.
  • Parket: Laat u een parketvloer bij u thuis leggen dan kiest u voor een warme en tijdloze uitstraling. U heeft de keuze uit eik, beuk tot hardhout waarbij over het algemeen geldt dat hoe dikker de planken, hoe duurder de uitwerking ervan is.
  • Meubels op maat: Ook voor meubels op maat voor uw keuken, dressings, slaapkamers verzorgen wij graag voor u zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten.
  • Totaalinterieur: Vanwege onze jarenlange ervaring zijn wij uw aangewezen partner als u een totaal nieuw interieur wilt hebben.


Over Indelto

Onderhand heeft Indelto al een behoorlijke reputatie opgebouwd in Knokke, Brugge en omstreken. Omdat de zaakvoerder Tom Delanghe al ruim 10 jaar ervaring heeft in binnenschrijnwerkerij bent u verzekerd van kwaliteit. Ik lever alleen producten die overeenkomen met uw specifieke wensen. Daarbij houden wij stiptheid en precisie hoog in het vaandel.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvraag / Contact opnemen