Regionaal zoeken
Adres
Logo
Decoratie Dielis Lapauw
Albrecht Rodenbachlaan 40
Gullegem
West-Vlaanderen
Vind ons op:
Facebook Google+
Trefwoorden: Decoratiespecialist, Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Verfspuiten, Behangers, Uitplamuren van gyproc, Plaatsen van vloerbekleding, Decoratie
Locatie van Decoratie Dielis Lapauw in Gullegem
Overige rubrieken:
Decoratie Dielis Lapauw, Gullegem

Decoratie Dielis Lapauw, Gullegem

Doe voor een perfecte afwerking van uw interieur een beroep op Decoratie Dielis Lapauw, zij weten van aanpakken. Bij deze ervaren decoratiespecialist kan u terecht voor kleinere projecten en totaalprojecten. Bij Decoratie Dielis Lapauw mag u rekenen op een vlot, snel en efficiŽnt verloop van de werken. Van plamuren tot schilderwerk, behangwerken en vloerbekleding, Decoratie Dielis Lapauw staat garant voor een perfect resultaat. Gebruik makend van duurzame materialen, krijgt u een kwalitatieve service aangeboden, tegen de scherpste prijzen.

Zowel particulieren als bedrijven en verenigingen kunnen een beroep doen op de diensten van Decoratie Dielis Lapauw. Tevens zijn zij actief in Oost- ťn West-Vlaanderen.

Kenmerken Decoratie Dielis Lapauw

Redenen genoeg dus om beroep te doen op Decoratie Dielis Lapauw:

  • snel, flexibel en efficiŽnt
  • uitstekende prijs/kwaliteit
  • kleine projecten alsook totaalprojecten
  • actief in Oost- en West-Vlaanderen
  • propere werkwijze waarbij uw meubels en vloer steeds worden afgeschermd
  • gratis prijsofferte
  • heel wat ervaring


Heeft u vragen? Neem dan contact op met Decoratie Dielis Lapauw. Zij staan u graag bij met meer informatie, advies en deskundige uitleg.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.