Regionaal zoeken
Adres
Logo
Zen Interieurbouw BVBA
Nijverheidslaan 8M
Aarschot
Vlaams-Brabant
Vind ons op:
Google+
Trefwoorden: Interieurbouw, Decoratiebouw, Meubels op maat, Plaatsen van vloerbekleding, Gyproc, Bekleden van trappen, Behangers, Behangwerken, Dressings
Locatie van Zen Interieurbouw BVBA in Aarschot
Overige rubrieken:
Zen Interieurbouw BVBA, Aarschot

Zen Interieurbouw BVBA, Aarschot

DressingsZen interieurbouw verzorgt alle interieurwerken in BelgiŽ en daarbuiten. De man achter Zen interieurbouw is Rudy Van Bael, zelfwerkend patroon. Om uw project van a tot z te kunnen realiseren doet hij uitsluitend beroep op erkende en professionele onderaannemers. Rudy volgde een vakgerichte opleiding, beschikt over veel ervaring en de juiste connecties, kortom: de perfecte ingrediŽnten!

Zen Interieurbouw heeft als doel het interieur van uw dromen realiseren. Zij staan dan ook voor perfectie en maatwerk, alles moet tot in de puntjes in orde zijn. U bent hier gegarandeerd van een uiterst degelijke realisatie en afwerking van elk project. Als klant hoeft u enkel te kiezen en te genieten van het resultaat!

Diensten

Bekleden van trappen

Bij Zen Interieurbouw BVBA kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Schilderwerken (in verschillende technieken)
  • Behangen
  • Meubels op maat
  • Gyprocwerken
  • Bekleding van trappen
  • Vloerbekleding

Gyprocwerken

Omdat kwaliteitsvolle materialen en producten aan de basis liggen van een goed resultaat, werkt Zen Interieurbouw BVBA alleen samen met degelijke leveranciers. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep op hen doen. Zen Interieurbouw BVBA garandeert topkwaliteit tegen een eerlijke prijs!

Contacteer Zen Interieurbouw BVBA gerust voor extra informatie of een vrijblijvende offerte.

Plaatsen van vloerbekleding

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.