Adres
Installatie van warmtepompen - Airco Piet, Harelbeke

Airco Piet
Forestier Liederikstraat 17
Harelbeke
West-Vlaanderen

www.airco-piet.be


Trefwoorden: Installatie van warmtepompen, Onderhoud van warmtepomp, Airco installatie, Koeltechniek, Lucht lucht warmtepomp, Warmtepompboilers, LG airco, Panasonic airco, Ervaarde koeltechniekers

Rubrieken: Airconditioning, Warmtepompen

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Airco Piet, Harelbeke

Uw huis warm en het hoofd koel met de  installatie van warmtepompen en airconditioners door Airco Piet uit Harelbeke

Het team van Airco Piet uit Harelbeke zorgt het hele jaar door voor het juiste klimaat in huis. Dit doen ze door de installatie van warmtepompen en airco installatie. Eenmaal geïnstalleerd, en gaat er iets mis? Ook voor onderhoud van warmtepomp en airco kunnen zij ingeschakeld worden. De ervaarde koeltechniekers uit Harelbeke installeren diverse soorten koeltechniek, zoals LG airco en Panasonic airco. Daarnaast hebben zij veel ervaring met het installeren en werken met verschillende soorten warmtepompboilers, bijvoorbeeld de lucht lucht warmtepomp. Kom gerust langs voor uitgebreid advies zodat u zelf de meest passende kunt kiezen.

Installatie van warmtepompen Harelbeke

Aangenaam vertoeven in de zomer én de winter

Onze zomers worden steeds warmer en de winters steeds kouder, maar als mensen houden wij nog steeds van een gemiddeld klimaat. Gelukkig kunt u gebruik maken van airconditioning in de zomer om uw huis koel te houden en warmtepompboilers in de winter om op een economische manier van een warme woning te genieten. Neem contact op met de ervaarde koeltechniekers van Airco Piet uit Harelbeke voor onder andere:

  • Installatie van warmtepompen
  • Onderhoud van warmtepomp
  • Lucht lucht warmtepomp
  • Warmtepompboilers
  • Airco installatie
  • Koeltechniek
  • LG airco
  • Panasonic airco

Altijd de juiste installatie van warmtepompen

Als erkend warmtepomp specialist weet u dat u bij Airco Piet uit Harelbeke in goede handen bent. Zij hebben jarenlange ervaring met de installatie van warmtepompen en het onderhoud er van. Wanneer u interesse hebt in het laten plaatsen van een warmtepomp, komen zij bij u langs om samen door het huis te gaan en uw wensen te bespreken. Aan de hand van de verkregen informatie kunnen zij u dan informeren over het kiezen van de juiste warmtepomp.

Een groot aanbod aan goede airconditioners

Bij Airco Piet hebben ze een zeer ruim aanbod aan airconditioners. In Harelbeke kunt u kiezen uit diverse vaste airco’s of mobiele airco’s. Ga voor topmerken als LG, Panasonic of Mitsubishi en geniet van tot wel vijf jaar fabrieksgarantie. Dankzij de snelle installatie kunt u snel genieten van een aangenaam koel huis. Ook wanneer uw airco kapot is, zorgt het team van Airco Piet er voor dat u snel weer kunt genieten van de aangename koelte dankzij vlot onderhoud.

Vragen of interesse in de aanschaf van een airco of warmtepomp? Neem dan contact op met Airco Piet uit Harelbeke. U kunt ook het contactformulier invullen.

Installatie van warmtepompen Harelbeke

Offerte aanvraag / Contact opnemen