Adres

Eya - Projects
Lindenlaan 95
Maasmechelen
Limburg


Trefwoorden: Installateur zonnepanelen, Plaatsen van zonnepanelen, Thuisbatterij voor zonnepanelen

Rubrieken: Zonnepanelen

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Eya - Projects, Maasmechelen

Eya-Projects in Maasmechelen, uw deskundige installateur zonnepanelen en thuisbatterijen voor een duurzame woning

Heeft u de wens uw woning te verduurzamen en uw energierekening te verlagen? Dan is het plaatsen van zonnepanelen een goede start. Met de deskundige hulp van Eya-Projects uit Maasmechelen, geniet u binnen een mum van tijd over uw eigen opgewekte energie. Als installateur van zonnepanelen kunnen wij ook een thuisbatterij voor zonnepanelen bij u plaatsen. Zo geniet u ook van stroom op dagen dat u wat minder energie opwekt en gaat de teveel opgewekte energie niet volledig retour naar de energieleverancier. Wij zien u graag binnenkort voor een adviesgesprek op maat.

Installateur van zonnepanelen uit Maasmechelen

Bij Eya-Projects hebben we een hart voor zonne-energie. Wij vinden dan ook dat iedereen moet kunnen genieten van de kracht van de zon. Want gratis stroom; wie wil dat nu niet? Met zonnepanelen wordt energie weer betaalbaar en draagt u tegelijkertijd bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Bij de meeste opdrachten is de installatie binnen een dag voltooid. Wij werken efficiënt en nauwkeurig en zorgen voor een gedegen uitleg, zodat u exact weet hoe alles werkt. Wij komen graag eens bij u langs om u meer te vertellen over de diverse mogelijkheden. 

De voordelen van een thuisbatterij

Wanneer u zelf groene energie opwekt, zijn er momenten waarop u meer energie opwekt dan u verbruikt. Deze energie kunt u delen met vrienden en familie, verkopen aan particulieren of verkopen aan de energieleverancier. Heeft u thuis echter een thuisbatterij? Dan wordt de teveel opgewekte energie in de batterij bewaard, tot een moment waarop u het nodig heeft. Zo neemt u nog minder stroom af van de netbeheerder en verhoogt u de opbrengst van uw zonnepanelen.

Wij komen graag bij u thuis

Wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. Daarom komen we graag bij u thuis om de situatie ter plaatse te bekijken en u te voorzien van het beste advies. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Installateur zonnepanelen
  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Thuisbatterij voor zonnepanelen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Installateur zonnepanelen Maasmechelen, Limburg

Offerte aanvraag / Contact opnemen