Adres
Airconditioning installateur - Thermovent, Mechelen

Thermovent
Tenderstraat 28
Mechelen
Antwerpen

www.thermovent.be


Trefwoorden: Industrieel airco, Industrieel ventilatie, Warmtepompen installatie, Daikin, Mitsubishi Electric, Klimaatbeheersing, Airconditioning installateur, Lucht-water warmtepompen

Rubrieken: Airconditioning, Zonnepanelen, Installatie, Warmtepompen

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Thermovent, Mechelen

Airconditioning installateur en specialist in hernieuwbare energie Thermovent in Mechelen Antwerpen staat voor u klaar

Bij Thermovent in Mechelen is het team gespecialiseerd in de verwarming en de verkoeling van uw woning of bedrijfsgebouw. Van de installatie en inwerkingstelling van airconditioning- en ventilatiesystemen tot de plaatsing van zonnepanelen en warmtepompen. Onder de deskundige leiding van zelfwerkende zaakvoerder Matthias zorgen zij voor een passende oplossing voor uw pand. Zij zijn gespecialiseerd in industrieel airco, industrieel ventilatie, warmtepompen installatie en lucht-water warmtepompen met merken als Daikin en Mitsubishi Electric. Kortom voor klimaatbeheersing en als airconditioning installateur de specialist voor u.

Airconditioning installateur voor Antwerpen en Vlaanderen

Bent u op zoek naar een duurzaam ventilatie- of verwarmingssysteem? Thermovent is expert in de plaatsing van energiezuinige warmtepompen en ventilatiesystemen van het type D. Met 10 jaar ervaring op de teller zorgt dit enthousiaste team van vaste medewerkers voor de feilloze installatie van al uw verkoelings- en verwarmingssystemen in Mechelen en ruime omgeving. Bij Thermovent rekent u op een uitstekende service, vanaf het eerste moment waarop u contact met opneemt tot na de oplevering van de werkzaamheden. En dat niet enkel op week-, maar ook op weekenddagen. Alle medewerkers hebben een uitgebreide kennis van de laatste nieuwe technologieën, zodat u steeds zeker bent van een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Groene stroom opwekken met fotovoltaïsche zonnepanelen

Denkt u eraan om uw woning of bedrijfsruimte in Vlaanderen op een groene manier van energie te voorzien? Dan zijn zonnepanelen de juiste keuze voor u! Niet enkel voor verkoelings- en verwarmingsinstallaties, maar ook voor de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen staat dit team specialisten voor u klaar. Al jaar en dag plaatst Thermovent fotovoltaïsche zonnepanelen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten bij privépersonen en bedrijven in Mechelen en in heel vlaanderen. Fotovoltaïsche zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit die u kunt benutten voor uw dagelijkse behoeften. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfsruimte? Neem dan contact op met Thermovent en bespreek de mogelijkheden voor uw project. 

Alle diensten van Thermovant in Mechelen voor u op een rij

Wenst u zelf een airconditioning-, ventilatie- of verwarmingssysteem te laten installeren in regio Mechelen of daarbuiten in Vlaanderen? Aarzel niet langer en neem direct contact op met Thermovent! Deze experts staan klaar om voor u aan de slag te gaan met uw project in:

  • Industrieel airco
  • Industrieel ventilatie
  • Warmtepompen installatie
  • Daikin & Mitsubishi Electric
  • Klimaatbeheersing
  • Airconditioning installateur
  • Lucht-water warmtepompen

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Airconditioning installateur - Thermovent, Mechelen

Offerte aanvraag / Contact opnemen