Adres
Dierenartsenpraktijk Het Withof

Dierenartsenpraktijk Het Withof
Turnhoutsebaan 282
Schilde
Antwerpen

www.dap-withof.be


Trefwoorden: Huisdieren, Gezelschapsdieren, Honden, Katten, Konijnen, Knaagdieren, Reptielen

Rubrieken: Dierenartsen

Openingstijden
Ma 09:00 - 20:00
Di 09:00 - 20:00
Wo 09:00 - 20:00
Do 09:00 - 20:00
Vr 09:00 - 20:00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Dierenartsenpraktijk Het Withof, Schilde

Dierenartsenpraktijk Het Withof in Schilde voor al uw huisdieren

Bent u op zoek naar een dierenarts of dierenkliniek in de regio Antwerpen? Dan bent u bij Nathalie Welter van dierenartsenpraktijk Het Withof in Schilde aan het juiste adres. Bij Nathalie Welter kunt u rekenen op de beste zorg voor uw huisdieren. Zij studeerde in 2002 af als dierenarts na haar studies te hebben afgerond in Antwerpen en Gent. Vervolgens heeft zij nog ervaring opgedaan in zowel het binnen- als het buitenland en begon ze een eigen praktijk in Schilde. U kunt ervan op aan dat Nathalie zich op regelmatige basis bijschoolt. U kunt terecht met uw gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen, knaagdieren en reptielen. 

Dierenarts Nathalie Welter in Schilde

Dierenartsenpraktijk voor uw gezelschapsdieren

De dierenartsenpraktijk richt zich voornamelijk op kleinere gezelschapsdieren (honden en katten), maar ook met bijzondere huisdieren zoals konijnen, cavia’s of reptielen kunt u terecht voor behandelingen. Die behandelingen verschillen van controles, vaccinaties, onderzoeken en operaties. De vrije consultatie is van maandag tot woensdag. Daarbuiten werkt de praktijk steeds op afspraak. De dierenarts is steeds telefonisch bereikbaar: zo kunt u voor dringende gevallen steeds weer bij DAP Withof terecht. Ook tijdens het weekend. DAP Withof doet er alles aan om u als eigenaar tevreden te stellen. Zij nemen de tijd voor u en zorgen dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt. 

Preventieve zorg voor uw huisdieren

Bij dierenartsenpraktijk Het Withof kunt u ook terecht voor preventieve zorg. Een jaarlijkse controle bij gezelschapsdieren zorgt dat mogelijke ziektes vroegtijdig worden opgespoord en kunnen worden behandeld. Wacht dus niet totdat uw huisdier ziek is om uw dierenarts te raadplegen. Bij honden, katten, fretten of konijnen kunt u kiezen voor vaccinaties die uw gezelschapsdieren beschermen tegen dodelijke ziektes. Wanneer uw hond of kat op leeftijd is wordt het steeds belangrijker om op het dieet te letten. Bij Nathalie Welter kunt u terecht voor een dieet passend bij de voedingsbehoefte van oudere dieren. 

Van voeding en medicatie tot chirurgie

Voor zowel gezelschapsdieren als bijzondere dieren heeft Het Withof een groot en breed assortiment aan voeding en voedingssupplementen. Bij dieren verschillen smaken net zo veel als bij mensen, daarom hebben zij verschillende merken in het assortiment. U kunt terecht voor voeding en medicijnen van maandag tot woensdag. Komt dit u niet uit? Laat het vooral weten en er wordt gezocht naar een geschikt moment. Bij Het Withof kunt u terecht voor onder andere dermatologisch overleg, medische consultaties, tandheelkundige zorg, huisbezoeken en chirurgie.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Behandeltafel dierenartsenpraktijk Nathalie Welter

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen