Adres
Karweiwerken - Antoni de Maere, Hertsberge

Antoni de Maere
Proosdijstraat 104
Hertsberge
West-Vlaanderen

www.demaereantoni.be


Trefwoorden: Huis uitbreiden met aanbouw, Tuinhuizen op maat, Rioleringswerken, Sierbestrating, Opritten en terrassen, Grondwerken, Dakisolatie, Totaalrenovatie, Gevelonderhoud, Karweiwerken

Rubrieken: Dakwerken, Tuinaanleg & -onderhoud, Klinkerwerken, Automatisatie Hekken & Poorten

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Antoni de Maere, Hertsberge

Antoni de Maere uit Hertsberge voor tuinaanleg, onderhoud en karweiwerken

Bent u op zoek naar een bedrijf in West-Vlaanderen voor de aanleg van uw tuin of voor tuinonderhoud of wilt u uw huis uitbreiden met aanbouw? Antoni de Maere is gespecialiseerd in de uitvoering van diverse bouw- en grondwerken. Zo staan wij graag tot uw dienst bij de totale tuinaanleg of het plaatsen van opritten en terrassen en tuinhuizen op maat. Ook voor de aanleg van wegen kunt u bij ons terecht. Overige diensten die wij graag voor u uitvoeren zijn: grondwerken, klinkerwerken, rioleringswerken, dakwerken zoals dakisolatie en gevelonderhoud. Van kleine karweiwerken tot prachtige sierbestrating of een totaalrenovatie: voor al uw klussen groot of klein, schakelt u Antoni de Maere uit Hertsberge in.

 Karweiwerken - Antoni de Maere, Hertsberge

Uitgebreide dienstverlening

Profiteer van de scherpe prijzen voor onze diensten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Antoni de Maere staat graag voor u klaar voor:

  • Tuinaanleg en -onderhoud: Wilt u een tuin aan laten leggen voor uw nieuwbouwwoning of wilt u een keer iets heel anders met uw huidige tuin? Antoni De Maere ontwerpt samen met u uw droomtuin. U bent verzekerd van een totaalservice van topkwaliteit.
  • Opritten en terrassen: Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een nieuwe oprit of een stijlvol terras aanlegt? Of wilt u uw huidige oprit of terras laten opbreken om een mooi gazon aan te leggen? Antoni De Maere staat graag tot uw dienst. Ook voor prachtige sierbestrating kunt u contact op nemen. 
  • Tuinhuizen en blokhutten:  Een tuinhuis of blokhut in uw tuin is niet alleen praktisch: het ziet er ook nog eens ontzettend knus en sfeervol uit. Of u nu voor een authentieke cottage gaat, of strak en modern: het team helpt u graag verder. Ook voor tuinhuizen op maat bent u aan het juiste adres!
  • Gevelonderhoud: Voor eenmalig of regelmatig onderhoud aan uw gevels gebruiken wij alleen de beste materialen. U kunt rekenen op een secure aanpak.
  • Dakisolatie: Isolatie is niet alleen goed voor uw dak, maar ook voor uw portefeuille: u bespaart flink op de energiekosten. Daarnaast geniet u van een prettiger binnenklimaat.

Prachtige referenties van allerlei karweiwerken

Doe alvast wat inspiratie op en bekijk de realisaties op de website. Wij gaan met passie aan de slag voor zowel kleine tuinen alsook grotere oppervlaktes. Van kleine karweiwerken tot prachtige sierbestrating, diverse grondwerken maar ook rioleringswerken of een totaalrenovatie, Antoni de Maere staat voor u klaar! Ook voelen wij ons thuis in elke stijl: van romantisch tot strak en modern: uw persoonlijke stijl en smaak is altijd leidend. Klanten die u voorgingen zijn zeer tevreden. Wij zorgen altijd voor een strak resultaat. Ons team zorgt altijd voor een transparante communicatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u op zoek naar advies? Ook dan helpen wij u graag verder. Door onze passie voor het vak voorzien we u graag van advies op maat.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. U krijgt spoedig antwoord.

Karweiwerken - Antoni de Maere, Hertsberge

Offerte aanvraag / Contact opnemen